@farukcagla
HAKARETTİR...
@farukcagla
ŞANTAJDIR...
@farukcagla
HAKARET
@farukcagla
HAKARET, GÖRÜLMEKTE OLAN DAVAYI ETKİLEME TEŞEBBÜSÜ
@farukcagla
HAKARET
@farukcagla
HAKARET
@farukcagla
HAKARET
@farukcagla
HAKARET, YALAN VE İFTİRA
@farukcagla
HAKARET, YALAN VE İFTİRA
Müzikçiler ve sinemacılar, sadece telif haklarını almayı amaçlayan bu meslek birliği örgütlenmesini başarıyla sürdürüyorlar. İş istasyonu müzikçiler veya sinemacılarla, müzikçilerin veya sinemacıların ödenmeyen SSK primleri veya yemek paralarıyla uğraşmıyorlar. Ya, BÜYÜK GRAFİKER DOSTU, ulvî şahsiyet, mümtaz insan, sizi böyle yönlendiriyor işte. İbret alana...
@farukcagla
Hayatında bir sendika yüzü görmemiş olanlar öyle zannediyor.
@farukcagla
DEZENFORMASYON
@farukcagla
İFRAT
Kim seni vatan haini ilân etmiş? Hain dediklerinle işbirliği yapan biz miydik acaba?
@farukcagla
HAKARET, YALAN VE İFTİRA
Nerde neyi göstermişsin? Gra-list'de yayınladığı müstehcen içerikli karikatürünü burada imâ ediyor ve her türlü ahlâk sınırını zorluyor.
@farukcagla
DEZENFORMASYON
Ne alâka? Tevekkeli burada acaip acaip Davos örnekleri veriliyor.
@farukcagla
DEZENFORMASYON
Bari Atatürk'ü kullanma...
@farukcagla
Senin gibi laf ebeliği yapmadık en azından.
@farukcagla
HAKARET, GÖRÜLMEKTE OLAN DAVAYI ETKİLEME
Oturup bu kadar incir çekirdeğini doldurmayacak hakaret yazacağına, gidip tüzük yaz da marifetini görelim. Tüzük kafiyeli olsun ama, akrostiş içermesin.
@farukcagla
Kimin dudağı titremiş yahu?
Orada gülüp duruyorum habire, adamın anladığına bak? Ben de bizim komşunun izlenimlerini mi aktarsam acaba? Fakat hakikaten ortada bir "köle"lik durumu var demek ki...
@farukcagla
Bunun cevabını verdim ama ille de ezberleteceksin.Bir yıl önce yazılan, bir "tüzük taslağıdır". Henüz resmîleşmemiş, bakanlığa başvurulmmamış birliğin ancak tüzük taslağı olur! Tüzüğü olmaz. Eğer arkamda bana hakaret eden, hainlerle işbirilği yapan ve ille de başkan olma sevdasıyla önüne geleni çırak gibi yakan birileri olmasaydı, bakanlığın zaten reddedeceğini söylediğim başvuru için Danrıştay ve AİHM yollarında uğraşacaktım, samimiyetle. Görüyorsunuz ki, buna değimezmiş zaten. Şu tavra, şu saygısızlığa bak!
Tüzük ile ilgili fikrî ve sınaî haklar mahkemesindeki dava, düşmedi. Süresi içinde yenilendi. Seninle orada yeniden görüşeceğiz faruk efendi. Oraya da bastonunla gel e mi!
Bilirkişi ücretini istediğim zaman yatırırım, sana ne be!
@farukcagla
HAKARET, YALAN VE İFTİRA
Seni gerçek isminle davet ettik, niye gelmedin? 5 Ağustos 2008'de.
@farukcagla
DEZENFORMASYON
Montaj değil, aynıyla vâki...
@farukcagla
AJİTASYON, DEZENFORMASYON, BEYİN YIKAMA
@farukcagla
Ha, onun için mi LONCAlar gereklidir?
@farukcagla
Dememiş miydim?
@farukcagla
HAKARET, DEZENFORMASYON, GÖRÜLMEKTE OLAN DAVAYI ETKİLEME
Erdem Sezer mi? Pöh...
@farukcagla
@farukcagla
Oldu, bana hakaret eden adamı bir de siteme alacağım. Başka derdin?
@farukcagla
Ben vereyim: Adam niye sahte isim kullanır? Bir şeyleri gizlemek için. Neden gizler? Korktuğundan. Neden korkar? Gerçeklerden. Gerçeklerden korkar da, hep kötü amaçla korkmaz. Bazen yanlış anlamalar olmasın diye de gizlenebilir. Demek ki, önemli olan, fake isim seçip bir siteye üye olurken, içindeki NİYETtir. NİYETİ AÇIKÇA KÖTÜ OLAN biri, MELEK değildir herhalde.
@farukcagla
HAKARET
@farukcagla
HAKARET, YALAN VE İFTİRA.
“Avukatlar çok şey bilmez, fazla güvenmeyin onlara, onlar vekildir, aslolan sizsiniz diyordu.”
Böyle bir yazım yok. Evet, avukat, ASİLin VEKİLidir. Yalan mı?
Ve evet, geçirdiğim bir takım tecrübelerim yüzünden güvenmiyorum. Zorla mı yahu?
@farukcagla
Kısa yaz kısa!
Sabahtan akşama kadar sana mı cevap yetiştireceğiz?
Dünkü duruşmada da beyan ettiğim, şahsıma edilen hakaret kelimelerini bir daha hatırlatayım kendilerine:
"Musibet, pislik, sıyrık, arıza, Ajdar, kafasına baston vurulacak kişi, zırtapoz, yılan, akıtacak zehir bulamayan yılan, it, havlayan köpek..." Bunların hepsi, Üsküdar 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nin 2009/27 no.lu dosyasında var. İsteyen gidip bakabilir.
Yok dudaklarım titriyormuş, yoksa suçlu muymuşum? Ne saçma sapan şeyler bunlar? Kendi kişisel çıkarın ve sürtüşmen için bu sitenin zamanını almaktan zevk alıyorsun.