tweety1970
Üye
- Tepki
- 0
Arkadaşlar merhaba
Ben özel bir kursa gidiyorum.Grafikerlik programları eğitimi alıyorum..
Ve bu kurs sonunda ileri eğitim alıp,MEB sınavından sonra Usta Öğreticilik eğitimi alıp,sınavdan sonra Usta Öğretici olacağımı söylediler.
Açıkcası yaşım 39 ve bir bayan olarak meslek anlamında öğreticilik istediğm ve cazip bir meslek ...Ayrıca grafiker olarak çalışabilirim diye düşünüm.
Bir fotoğraf studyosu tanıdığım var..onunla görüştüm staj yaparak geliştireyim diye..
Bana bu yaştan sonra zor..Hem artık universite mezunu arıyorlar boşuna kürek sallama dedi..Açıkçası çok moralim bozuldu ve kursa gitmemeye başladım..
Siz üstadlara soruyorum..
1) Gerçekten imkansız mı bu yaştan sonra
2) Usta öğreticilik için kurslar lise mezunu alıyor mu?
Kafam öyle karıştı ki..
Lütfen ...Yardımcı olur musunuz))))
Ben özel bir kursa gidiyorum.Grafikerlik programları eğitimi alıyorum..
Ve bu kurs sonunda ileri eğitim alıp,MEB sınavından sonra Usta Öğreticilik eğitimi alıp,sınavdan sonra Usta Öğretici olacağımı söylediler.
Açıkcası yaşım 39 ve bir bayan olarak meslek anlamında öğreticilik istediğm ve cazip bir meslek ...Ayrıca grafiker olarak çalışabilirim diye düşünüm.
Bir fotoğraf studyosu tanıdığım var..onunla görüştüm staj yaparak geliştireyim diye..
Bana bu yaştan sonra zor..Hem artık universite mezunu arıyorlar boşuna kürek sallama dedi..Açıkçası çok moralim bozuldu ve kursa gitmemeye başladım..
Siz üstadlara soruyorum..
1) Gerçekten imkansız mı bu yaştan sonra
2) Usta öğreticilik için kurslar lise mezunu alıyor mu?
Kafam öyle karıştı ki..
Lütfen ...Yardımcı olur musunuz))))