Grafikerler Org Ailesine istinaden;

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
Grafikerler.org ailesinin bir ferdi olarak Sn. Admin Ömer Bey'i yerinde ziyaret etmek istedim. Alınmış bir karar değildi, fakat tanışmak bugüne nasib oldu. Öncelikle kısa bir vakit de olsa bugün kendisinin vaktini aldığım için kendisinden özür diliyorum.

Nitekim göstermiş olduğu içten, samimi misafirperverliğinden, güleryüzlülüğü ve alçak gönüllüğünden ötürü huzurlarınızda kendisine teşekkür etmek istiyorum. Kendisinin kişiliği hakkında beyan ettiklerimi bir abartı mahiyetinde algılamak haksızlık olur diye düşünüyorum.

Sayın Admin, Ömer Yıldız Bey teşekkür ederim.

Yaşar Karadeniz...

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
az bile söylemişsiniz söylediklerinizin çok çok daha fazlasına layıktır :)

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
@Bahtınur YILDIZ

Evet Bahtınur hanım bu konuda katılıyorum. Fakat kelimeler yetersiz kaldı böyle de bir gerçek var. Sağolun teşekkür ediyorum.

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Tepki
92
Sayın Yaşar Karadeniz'e;

Öncelikle hakettiğimi düşünerek sarfettiğiniz, teveccühleriniz için teşekkürler. Gerçekten ben de bu ziyaretten oldukça memnun kaldım. Zamanımın sizni gibi biri tarafından çalınmasından oldukça memnunum. Ayrıca zamanınızı çalmış olmak da bana ayrı bir mutluluk vermektedir. Sizinle yine görüşmek, kısa veya uzun, sohbet etmek beni her zaman çok mutlu edecektir. Tekrar görüşme temennisiyle.

Saygılarımla.
Ömer Yıldız.

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Yaşar Bey belki birgün hepberaber buluşma fırsatımız olur ve eminim bu çok da zevkli olur.
Kısmet...
Ömer Bey için söyledikleriniz kesinlikle çok doğrudur ki bizim buradaki arkadaşlarımız ,yani grafikerler org gerçekten de iyi kalpli ,alçak gönüllü insanlardan meydana gelmiş bir ailedir.

Saygılar...

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Tepki
92
@Bahtınur YILDIZ

Hakımdaki düşünceleriniz için Teşekkür ederim Bahtınur hanım, bende siz değerli arkadaşlarla bir arada olduğum için çok mutluyum.

@Hakan Dağdeviren

Hakan bey çok teşekkür ederim. grafikerler.org hakkında ki düşünceleriniz de hemfikiriz. grafikerler.org ailesi bu seviyesini daima koruyacaktır.

Grafikerler.org camiasına teşekkürler.

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
Ömer bey, başkalarından duyduklarımı değil, kendi gözümle gördüklerimi satırlara dökmek istedim. En kısa zamanda, tekrar görüşmek dileğiyle. Sizinle tanışmaktan memnunum. Saygılarımla...

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
@Hakan Dağdeviren

Bundan kesinlikle emin olabilirsiniz Hakan bey. Sizlerle de buluşmak tanışmak bana ve diğer arkadaşlara gurur verecektir. Duygularınızı bizimle paylaştığınız için teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum...

Tepki
62
Ömer kardeşim çok iyi kalpli biri bende kendisini tanıdığım için mutluyum. Biz aslında grafikerler.org ailesi olarak çok güzel bir aileyiz ve bu birlikteliğimizi Allah bozmasın...

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
@Sait SANCAK

Amin Sait. Duyguların ve paylaşımın için teşekkürler, sana katılmamak mümkün değil.

Yukarı Alt