grafikerler.org için ufak nacizne bir çalışma

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Tepki
92
@BURÇİN DAMLA YETEN

evet karınca fikri sizindir bunun aksini iddia etmiyoruz:)

aşağıdaki linki tıklarsanız daha önce maskot ile ilgili konu açtığımızı göreceksiniz.

https://www.grafikerler.org/fikir-meydani/9256-forumun-yeni-yuzu-olabilecek-maskot-tasarlanmasi.html

@Süleyman Köklü

Yukarıdaki "Arı" fikri Süleyman arkadaşımıza aittir. Bu fikri, sitemize benzer bir site görüp, hiç vakit kaybetmeden arı maskotu yapıp çalmıştır. Fikir çalma ile çalışkan olunmaz ancak hırsız olunur... :)

Burçin hanım, Karınca fikrinin size ait olduğunu biliyoruz. Bu fikir üzerinden yapılan çalışmaları değerlendirip en iyisini sitemizin yüzü olarak belirleyebiliriz.

Karınca güzel fikir.
Teşekkür ederim.

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
76
Öncelikle karınca fikri için tebrik ederim. Gerçekten güzel bir düşünce. Konu ile ilgili çalışmaları görmek için sabırsızlanıyorum diyebilirim. Şimdiden herkese kolay gelsin.

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
39
Burçin hanım çalışmalarınızı beğendik teşekkür ederiz ama flood yapmamanız için sizi bir kez daha uyarmak istiyorum. Tekrarlamanız halinde kötü niyetli davrandığınızı düşünücem..

Tepki
7
@Erkin KARATAŞ

ya ben resımlerı ekledıkten sonra bugun altına bır turlu yazı yazamıyorum. yazı yazsam resım sılınıyo o sebeble altına yazdım yoksa ama art nıyet degıl:confused::confused::confused::confused:

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
39
Eklediğiniz görselden sonra imleç otomatik olarak eklediğiniz görselin sağ tarafında yanıp sönecektir. Siz Enter tuşuna basarak bir alt satıra geçebilirsiniz. Eklediğiniz görselden sonra iki defa Enter tuşuna basın ve mesajınızı buraya yazın, bu şekilde görselden bir satır uzak ve anlaşılır olucaktır. Kötü niyetli olmadığınızı biliyorum fakat forum kurallarına uyulması gerekiyor..

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Tepki
92
Karıncalar için teşekkürler Burçin hanım. karınca çizebilecek diğer arkadaşlardan da birer karınca çizimi bekliyoruz.

Çalışmalar sonucu yapılacak oylama ile en çok oyu alan karınca sitemizin yüzü olacak.

Yukarı Alt