grafikerler.org logo çalışması-1

Fulyam

Üye
Tepki
16
Güzel fikir... Dünyanın gözü grafikte : )
ama güzel durmuyor... Ortadaki cd bence çok göze batıyor... Biraz daha üstünde çalışabilrsin
Ve güzel bir eser ortaya koyabilirsin..

halim742

Üye
Tepki
0
fulyam, izlenimlerime göre sizin hemen hemen bütün çalışmaların altında eleştiri ve önerileriniz bulunuyor. şu ana kadar gerek benim, gerek sayfadaki diğer arkadaşların yapmış olduğu çalışmalar hakkındaki yorumlarınızı (hepsi olmasada) genelde ciddi ve yerinde buluyorum. aslında size "jüri özel üye" derecesi verilmesi gerekir. öyle bir üyelik varmı bilmiyorum ama!!!
varsa yöneticiye duyrulur. :)

Fulyam

Üye
Tepki
16
: ) ah halim ah ...

Teşekkür ederim bu arada.. : ) çok daha iyi çalışmalar çıkarman dileğiyle...

evve

Üye
Tepki
0
Calismanizda bence cok fazla ayrinti ve gerek olmayan objeler var. Bununla beraber cok fazla renk de bulunmakta. Sanki, izlenimciye o kadar cok seyi anlatmak istemissiniz de, yalniz bu kadar kalabalik bir obje grubu dahi eksik kalmis. Yani logo tasarimi tamamlanamamis gibi bir his veriyor.

saygilar :cool:

halim742

Üye
Tepki
0
söylemiş olduğunuz kadar çok fazla renk kullanmadım. dikkat ederseniz renkler magenta ve siyahtan ibarettir, yok eğer gözün içindeki 4 rengi kast ediyorsanız 4 renk (cmyk)
grafikerliği ve matbaacılığı simgeliyor doğaldır. ayrıntılardan söz etmişsiniz bu logo çalışmasıdır elbet üzeride biraz kafa yoracaksınız, yoksa senin çalışmandan ne farkı kalır demi !!. yine de teş.

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
"Aslında size "jüri özel üye" derecesi verilmesi gerekir."

Ben de yönetimde olduğum için konuyla muhatap oldum .
Jüri özel üye nedir, olma kriterleri nelerdir, jüriyken ayrıca özel olmaları hangi durumdan kaynaklanır ve neye bağlıdır,ne yaparlarsa bu dereceye layık görülürler, olayı değerlendirebilmemiz için bu soruları cevaplar mısınız?

halim742

Üye
Tepki
0
hakan bey, ben konuyu o kadar dikkate alacağınızı bilmiyordum,
ben sadece fulyam'ın her kunu hakkında yorum yaptığı için bir espiri yaptım. yoksa 'jüri özel üye' diye bir derecenin olmadığını biliyorum. sadece yorumlara biraz renk katsın diye söyledim.
iyi günler.

evve

Üye
Tepki
0
@halim742

Sayin Halim742, calismanizi degerlendiren forum uyelerine tesekkur edip etmemede serbestsiniz, bir zorunluluk degildir.
Benim calismami da degerlendirmissiniz. Bundan dolayi asil ben size tesekkur borcluyum. Yalniz, tasarimda kendinize kisitli sartlar koymaniza gerek yok. Sirf benim calismamdan farkli olsun dusuncesiyle daha da ilgi cekici sonuclari ortaya koymaniz zor olur. Ayrica benim calismam ust seviye bir tasarim degildir, olamaz da. Ama, umarim forum uyelerine "logo nasil yapilirsa daha guzel olur?" veya "nasil yapilmazsa iyi olur?" gibi sorularin cevap ipuclarini verebilmistir.

saygilar :cool:

Yukarı Alt