Grafikerler tanışma ve kaynaşma alanı :)

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Tepki
14
Merhaba değerli üyelerimiz...

Bu konu başlığı altında kendimizi tanıtıp hangi illerin hangi ilçelerinde görev yaptığımızı, nerelerde çalıştığımızı, hangi programları kullandığımızı deneyimlerimizin ne olduğunu paylaşabiliriz. Böylece hem birbirimizi daha yakından tanımış ve kaynaşmış oluruz, hemde belki güzel dostlukların başlangıcı olur...

Tepki
1
Ozaman ilk ben başlayayım :)

Ben İstanbul Kartal'da yaşıyorum.8 Yıldır grafikerim ve halen daha aktif olarak mesleğimi yapıyorum.Her ne kadar şuan belli bir yerde çalışamasamda (Çocuğum dolayısıyla :) ) Freelance olarak çalışıyorum.Çünkü mesleğime aşığım.Hayal etmeyi,çizim yapmayı ve üretmeyi çok seviyorum.Çalışmalarımda Photoshop,Corel draw ve Illustrator kullanıyorum.En büyük hobim Maç izlemek.Sıkı bir Trabzonspor taraftarıyım.Evliyim ve 2,5 yaşında bir kızım var.Benden bu kadar sıra sizde arkadaşlar :)

Arsenal

Üye
Tepki
0
Güzel bir kaynaşma olur diye düşünüyorum..

Ben Rafi, 22 yaşındayım 3 yıldır grafik tasarım sektöründeyim özellikle bu işte daha çok matbaa ağırlıklı
bir çalışma sürem oldu.Şimdilerde özel bir ajans'ta çalışıyorum.Bu işi gerçekten çok seviyorum ama açıkçası
uzun vadeli düşünmüyorum ( 5 yıl kadar ) devam etme planım var.Daha sonraları bu alanda ama farklı statüde
devam etmek istiyorum.Benim için grafik tasarım bir gelirden daha çok aşktır.Öyle ya başarılı olduğum işlerde karşı taraf memnun kalınca çok mutlu oluyorum aynı şekilde beğenmedikleri zamanı stres ve duygusallık yaşıyorum bilmiyorum belkide bu burcumun bana getirdiği bir özelliktir (yengeç).Özetle geçersek gerçekten
grafik tasarım herkesin yapamayacağı olmak içinde yıllarımızı vereceğimiz bir sanatdır.

Tepki
1
mrb ben merve istanbul da yaşıyorum 9 senedir tekstil tasarım yapıyorum 25 yaşındayım .corel draw kullanıyorum diğer programlarıda yüzeysel biliyorum . işimi çok severek yapıyorum

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
19
Merhabalar...Ben Kerim

1991 yılında Konya'nın Beyşehir ilçesinde doğdum 5 yıldır bu sektörde faaliyet gösteriyorum. Matbaalardaki iş tecrübelerimin ardından bu yıl kısa bir dönem ajans havası da soluma fırsatı da buldum ancak okulum ve talihsizlikler nedeniyle işi bırakmak zorunda kaldım. Kısa zaman sonra freelance hizmet veren bir reklam ajansı kurdum. Gazete mizanpajı ile başlayan serüvenimde kendi kendime öğrendim herşeyi ve bu gün bir şeyler karalayabiliyorum kendimce. Konya Selçuklu'da ikamet ediyorum. Şuan Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü 1. Sınıf öğrencisiyim. Yaklaşık bir yıldır forumda bölüm sorumlusu olarak forum yönetimine ve üyelerimize elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum. Burada olmaktan ve bu mesleği yapıyor olmaktan mutluyum ;)

Sevgiler saygılar...

Tepki
10
En son 12.03.11 tarihinde yazılmış ben kiminle tanışıcam şimdi :cool:
Yalnız belirtmeliyim raflarınız çok tozlu, ellerim mahvoldu :D :D

Murat Vardar

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.051
@kıpkırmızı

Siz değerli üyelerimizin de bildiği gibi, Grafikerler.org gönüllü ve profesyonel katılım anlayışıyla bilgi alış-verişinde bulunulması amacıyla kurulmuştur.

Bütün üyelerimizden, forum kurallarına uymak konusunda hassas olmasını, paylaşımlar konusunda bahsedilen noktalara dikkat edilmesini, Hoşgörünün her yerde geçerli olduğunu, huzurlu bir toplum ve huzurlu bir forum için bu konuda hepimize görev düştüğünün altını bir kez daha çizmek isteriz.

Aramıza Hoşgeldiniz
iyi forumlar.

Saygılarımızla
Grafikerler.org Yönetimi

Tepki
10
@Murat VARDAR

Böyle karşılanıcamı bilseydim daha önce gelirdim ;)
İlginize ve alakanıza çok teşekkür ederim Murat Vardar, bende çok memnun oldum ;)

Mehmet ÖZDEMİR

Grafik Tasarım
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
243
e, o zaman bende yazayım... Kahramanmaraş Merkezdeyim. 7 yıldır grafik tasarımla uğraşıyorum. ilk olarak Mac de quark kullanarak gazete yapmaya başladım. daha sonra bir yerde corel i gördüm ve programı istedim. 8'miydi, 9'mu hatırlamıyorum. daha sonra çeşitli matbaalarda çalışarak baskıya hazırlama çeşitli konularda tecrübe kazandım. 2 yıl bir ajansta çalıştım. daha sonrada başka bir ajansta halen bir yıldır çalışmaya devam ediyorum.

Yukarı Alt