S ShellByMrT Üye Kayıt 27 Ağustos 2009 Mesaj 44 Tepki 0 12 Eylül 2009 #1 Merhaba arkadaşlar, aralarında pek fark yok birbirine alternatif değil belki ama, görüş ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, aralarında pek fark yok birbirine alternatif değil belki ama, görüş ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Kerim ÖKSÜZ Altın Üye Altın Üye Kayıt 22 Aralık 2007 Mesaj 1.394 Tepki 19 12 Eylül 2009 #2 Renk seçeneklerini deneyin bence... çok uymsuz renkler kullanmışsınız "N" harfi de hiç belirli değil ayrıca
Renk seçeneklerini deneyin bence... çok uymsuz renkler kullanmışsınız "N" harfi de hiç belirli değil ayrıca
Fatih Coşkun Üye Kayıt 8 Eylül 2008 Mesaj 2.540 Tepki 31 12 Eylül 2009 #4 farklı bir bakış açısı yakalamışsınız bence bunun üzerine gidin daha farklı şeyler çıkaracağınıza eminim başarılar
farklı bir bakış açısı yakalamışsınız bence bunun üzerine gidin daha farklı şeyler çıkaracağınıza eminim başarılar
S ShellByMrT Üye Kayıt 27 Ağustos 2009 Mesaj 44 Tepki 0 13 Eylül 2009 #5 Görüş ve yorumlarınız için teşekkürler, ama uygulama konusunda bocaladım sanırım biraz bunun farkındayım, ama bunun bi ortasını bulucam inş.
Görüş ve yorumlarınız için teşekkürler, ama uygulama konusunda bocaladım sanırım biraz bunun farkındayım, ama bunun bi ortasını bulucam inş.
S ShellByMrT Üye Kayıt 27 Ağustos 2009 Mesaj 44 Tepki 0 16 Eylül 2009 #6 bu arada 1. ye yada dereceye giren yarışmacılara herhangi bi ödül vs. söz konusumu? yarışma detaylarında göremedim de.
bu arada 1. ye yada dereceye giren yarışmacılara herhangi bi ödül vs. söz konusumu? yarışma detaylarında göremedim de.
Yaşar Karadeniz Grafikerler.org Altın Üye Kayıt 7 Eylül 2008 Mesaj 3.274 Tepki 75 16 Eylül 2009 #7 @ShellByMrT Ödüllerle ilgili bilgileri TATİL ve PLAKET ÖDÜLLÜ Yarışma Koşulları linkinden öğrenebilirsiniz...
@ShellByMrT Ödüllerle ilgili bilgileri TATİL ve PLAKET ÖDÜLLÜ Yarışma Koşulları linkinden öğrenebilirsiniz...
S ShellByMrT Üye Kayıt 27 Ağustos 2009 Mesaj 44 Tepki 0 19 Eylül 2009 #10 teşekkürler, ama değişiklikler var son halinde 3-5 güne upload edicem onlarıda inş. bu arada herkese şimdiden iyi bayramlar..
teşekkürler, ama değişiklikler var son halinde 3-5 güne upload edicem onlarıda inş. bu arada herkese şimdiden iyi bayramlar..