Madem amatör olduğunuzu kabul ediyorsunuz, o zaman görselin üzerinde neden '' Bizimle her konuda savaşın, ama Photosop asla ! '' yazıyor ? Üstelik '' Professional Graphic Designer Team '' de yazıyor.
Konuya gelecek olursak, amatörlüğünüz çalışmalara gerçekten yansımış. Şahsen ben bu iki çalışmanızda Texture üzerine yazılmış bir kaç yazıdan başka birşey bulamadım. Daha çalışma diyebileceğimiz işler bekliyoruz.
Zaten belirttim. Ayrıca bu yazılar sadece beni yansıtmıyor bütün HardCore Design'i Kapsıyor. Çok Profesyonel Arkadaşlar da Var. Bunlar sadece bana ait olanlar.
Emeğinize sağlık diyerek söze başlıyorum arka planda kullandığın texture ile yazılar birbirini boğmuş iki çalışmada da ben yazıları seçmekte zorlandım açıkcası..
Görünümde, şeklen kötü duracak diye dil kuralını, böylece anlamı kurban ettin, desene. Yerine, duruma göre böyle bir yol izlenebilir ama çok dikkatli olmak gerekir bence. Nitekim, bu ihlallari yapanlar öncelikle çok az, ikincisi de yılların yılı profesyonel tasarımcılar.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.