Geçen pazar yine arşivimdeki Kill Bill serilerini bilmem kaçıncı kez izledim.
Kill Bill Volum1 ve Volum2 gerek senaryosu gerekse oyuncuları açısından bence unutulmaz bir yapıt.
Şiddetle Tavsiye!
İlgimi Çeken Muhteşem Kılıcın Hikayesi:
Kılıç Ustası Hattori esasen bırakmıştır artık kılıç yapmayı.
Fakat o büyük hüneri çok uzaklara "Gelin'e" kadar uzanmış , yani Siyah Mamba bu ustanın yanına Bir Hattori kılıcı yaptırmaya gelmiştir.
Gelin , yani Siyah Mamba öcünü artık bu kılıçla alacaktır.
Esasen kimden mi?
Tabii ki "O Ren Ishii(Lucy Liu)" den.
Nitekim Gelin , Hattori Hanzo ustasına Hattori kılıcını yaptırır ve öcünü alır malum şahıstan.
Filmdeki o sahneyi unutmak ne mümkün?
O antika su çarklı bahçede ,yağan kar taneleri arasında O Ren Ishii nin kanındaki kırmızıyla bozulur yerdeki karın beyaz sihri...
Sessizdir etraf o an çok fazla.
İşte evet...
Gelin almıştır intikamını artık Hattori Hanzoisi ile.
Düşer yere isteksizce...
Ölür O Ren Ishii büyük bir gurur ile.
Usta Gider Namı Kalır Kılıç gider Adı kalır.
Ben de böyle birtane düşündüm kafamda, belki birtane de böyle yapmıştır Hattori Ustası kim bilir...
Sahne1:
Sahne:2
Kill Bill Volum1 ve Volum2 gerek senaryosu gerekse oyuncuları açısından bence unutulmaz bir yapıt.
Şiddetle Tavsiye!
İlgimi Çeken Muhteşem Kılıcın Hikayesi:
Kılıç Ustası Hattori esasen bırakmıştır artık kılıç yapmayı.
Fakat o büyük hüneri çok uzaklara "Gelin'e" kadar uzanmış , yani Siyah Mamba bu ustanın yanına Bir Hattori kılıcı yaptırmaya gelmiştir.
Gelin , yani Siyah Mamba öcünü artık bu kılıçla alacaktır.
Esasen kimden mi?
Tabii ki "O Ren Ishii(Lucy Liu)" den.
Nitekim Gelin , Hattori Hanzo ustasına Hattori kılıcını yaptırır ve öcünü alır malum şahıstan.
Filmdeki o sahneyi unutmak ne mümkün?
O antika su çarklı bahçede ,yağan kar taneleri arasında O Ren Ishii nin kanındaki kırmızıyla bozulur yerdeki karın beyaz sihri...
Sessizdir etraf o an çok fazla.
İşte evet...
Gelin almıştır intikamını artık Hattori Hanzoisi ile.
Düşer yere isteksizce...
Ölür O Ren Ishii büyük bir gurur ile.
Usta Gider Namı Kalır Kılıç gider Adı kalır.
Ben de böyle birtane düşündüm kafamda, belki birtane de böyle yapmıştır Hattori Ustası kim bilir...
Sahne1:
Sahne:2