Hayat Cartoon ürünü

Hygrafii

Üye
Tepki
0
emin sütcüden özür diliyorum haddim olmadan tasarım aşamsında olan logolarını yayınladım herkese iyi forumlar...

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
19
bu nasıl bir dekupedir ? anlam veremedim
çalışmanın ne çalışması olduğuna, nerede kullanılacağına dair en ufak bir fikrim de yok

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
19
Ayrıca logo çalışmanızı madem kendiniz yapabiliyorsunuz grafik kabiliyetiniz var neden milleti logo logo diye rahatsız ediyorsunuz kendiniz yapın işte..

Hygrafii

Üye
Tepki
0
Kardeşim ben hayat yayın grubunun sahibi deilim...Bende onlara çalışma sergiliyorum...Ama onlar en iyisini aradıkları için pek kabul görmüyorlar...Ayrıca millet iş bulsun diye uğraşmak rahatsızlıksa bu sitede hiç konuşmayalım daha iyi...Ve sorunuzuda cevaplıyım bu sayfa kendi sitelerinde yayınlanmak üzere ve face book sayfasında yayınlanmak üzere yapılmış bir logodur...İyi günler kolaygelsin..

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
19
@Hygrafii

Forumda paylaştıklarınızdan söylediklerinizden rahatsız değilim haddim de de değil.
iş vereceğim grafiker arıyorum diye başka şekilde rahatsız ediyorsunuz insanları
özel bir konuyu buraya taşımanın gereği yok ama boş sözlerle insanları oyalamanın da anlamı yok

Yukarı Alt