Herkese sLM Ben Jokermen

Tepki
0
Slm arkadaşlar diğer siteden tanıyan arkadaşlar vardır umarım beni yetkili arkadaşlardan ricam iyi bir yetki verilirse siteye paylaşımlarımı sunmak istiyorum. Arşivim oldukça geniş. Daha önceki sitede paylaşımlarımın bir kısmını sundum fakat nedenini bile anlamadığım bir şekilde uzaklaştırıldım. Aynı şeyleri yaşamak istemiyorum burada da .

Herkese iyi paylaşımlar.

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
39
Merhaba Reşat bey hoşgeldiniz.

Forum kurallarını okumanızı öneriyorum, büyük harflerle mesaj yazmak bağırmak anlamına geldiği için yasaktır.

Emrivakiden uzak, seviyeli ve saygılı davranırsanız forumda problem yaşamaz kalıcı olursunuz.

Forumumuzun amacı zaten faydalı paylaşımlar yapmak, bunun için bi yetki talep etmeniz pek hoş değil..

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
89
Öncelikli merhabalar Reşat Bey.Forumdaki arkadaşlarımız hiçbir görev- yetki beklemeden tamamen karşılıksız olarak paylaşımda bulunmaktadır. Paylaşımda bulunan arkadaşlar arasında kendini ve bilgisini gösteren arkadaşlar hakkında forum yönetimi olarak oy birliği ile görev yükseltmesi yapıyoruz. Siz paylaşımlarınıza başlar iseniz diğer yönetici arkadaşlarda sizi tanımış olur. Takdir edersiniz ki her yetki verin diyene yetki vermemiz imkansız.

Tepki
62
Aramıza hoşgeldiniz, iyi forumlar diliyorum. Eğer forum kurallarına uyarsanız gereken saygıyı ve değeri görürsünüz.

Tepki
100
hoşgeldiniz jokermen...
öncelikle iyi forumlar dilerim.
hızlı bir giriş yapmışsınız. maaşallah.

diğer bir forum veya forumlarla bizi karıştırmamanızı rica ediyorum.
farkı zaten yaşayarak görecceksiniz. ricanızı tabiiki düşünürüz.
az çok tanıdığımız bir arkadaşımızsınız.
ama bunu zamana bırakalım ne dersiniz. önce gelişinizi bir kutlayalım hele :)

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
76
Arkadaşlar gereken açıklamaları yapmışlar zaten. Banada hoşgeldiniz demek kalmış.

Umarım kalıcı ve aktif olursunuz. Buda yetki alıp almayacağınız konusunda fikir sahibi olmamızı sağlayacaktır.

Saygılarımla..

Yukarı Alt