Huggies logosuna ikon ekledi

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
89

Kağıt ve kişisel bakım ürünlerinin küresel aktörü Kimberly–Clark, bebek bezi markası Huggies’in ambalajını yeniden dizayn ederek, markada revizyon yapmaya hazırlanıyor. Markanın 8 yıldan beri ilk yenilenmesi olan ve Anthem Worldwide Tarafından geliştirilen yeni tasarımlı ambalajlı ürünler, Nisan ayından itibaren Birleşik Krallık ve Avrupa’da piyasaya sürülecek.

Yeni ambalaj, aileler ve marka arasındaki bağı güçlendirmek için ürünün hitap ettiği yaş grubundan çocukların fotoğrafını kullanacak. Huggies’in logosu, markanın “duygusal niteliklerini geliştirmek” maksadı ile bir çocuğun el izini içeren bir ikon ile yenilendi.

Kimberly Clark, ambalajın yeni görünümünün, genellikle görsel kalabalığı olan ve müşteriler için kafa karışıklığı yaratan bebek bezi kategorisinde, markaya bezerleri arasından sıyrılmak için yardımcı olacağını belirtti.

Kaynak
Grafikhaber.net

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
Güzel bir düşünce.
Bu arada konuyla ilgisi yok fakat ben hala Calgonit'in yıllar sonra neden Finish olduğunu anlamış değilim. :)

Sabahattin ÖZLÜ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
3
@pnrmk

Bu mudur yani ? Neden başkasına geçti.? Neden böyle bi değişikliğe gidildi.? Neden Finish Oldu.. xD Bize bunlarla gelsen iyi olur xD

@Erkan_Nehir

Ben tamamen kendi düşüncelerimi söylüyorum.
1.İsim Hakkıyla yasal bir sorunu olduğunu sanmıyorum.
2.Bence "Finish", " Calgonit' in" yurtdışındaki isimi olabilir.
3. Finish ( Bitiricilik, Bitirme ) anlamına geldiği için. Calgonit ismi, bi şekilde yapılan işin icraatına tam olarak hizmet edemediğinden değiştirilmiş olabilir. Bu nedenle "Finish' i", "bitiricilik" anlamında düşürsek. İlk aşamadan son aşmaya kadar mükemmel sonuç gibi( Bitiricilik) Finish ismini kullanmış olabilirler.

Ama tebrik etmek lazım çok zor bir hamle yaptılar... Sezsiz sedasız yedirdiler bize Finish'ide... Ah bu reklamlar varya. Çok tehlikeli çok... Aslında Kişiler sadece Tv' ye atgözlüüyle değilde fark acılardan baksalar. xD Mesela yukardan xD

Yukarı Alt