@Ali Tekin Çam
Bir sen eksiktin!
Gayriihtiyarî elimi masaya yaslamış, kâtibin yazı yazdığı monitöre bakıyorum. Ayakta duruyorum ve sandalye ile masa arasına sıkışmışım. Hâkim, bana "Duruşunu düzelt" demedi ki! "Öyle durma" dedi. Üstelik, sen de bana hiç bir tarihte "Duruşunu düzelt" demedin. "Terbiyesizlik yapma" diye emir verdin!
Duruşmaların gereksiz ayrıntılar ile uzatılmaması esastır. Hâkimler, avukatlara neler diyor, önlerinde yazı yazan kâtipleri nasıl fırçalıyor, biliyor musun sen? Hayatında hiç mahkeme görmeyince, zavallım, böyle elifi mertek zannediyor.
Demek ki, "Ömrünü mahkemelerde tüketen bir zavallı" olarak, senden daha fazla şey öğrenmişim.
"Sıyrık, deli, psikopat, ruh hastası" gibi tanımlamalarını okuduğum zaman suratının aldığı şekli yazıp yazmama konusunda bende bir istek uyandı, birden, niye acaba? Sahi, senin "Psikolog sertifikan" var mıydı?
Grafik tasarımın tek OTORİTESİ sen değilsin, PSİKOLOGLARIN EFENDİSİ, "anamı yâd eden" sözde efendi!
@Ömer YILDIZ
Senin nasıl biri olduğun iyice anlaşıldı. O "yasal itiraz haklarımı" kullandığım zaman sakın ola ağlama!
Bu siteye savaş ilân etmeye filan değmez. Bu mesajdan sonra buraları çam kozalaklarınıza, çağla bademlerinize bırakıyorum.
İsmi gerekmez biri ordan savcıya akıl veriyor, acaba bu da "Savcı ve mahkeme ile tehdit" midir?