ideal erkek (?) :)

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
19
Gayet yakışıklı olmuş :) ama gözler biraz yumuk biraz küçük gibi sanki az daha dolgun olsa..

GÜNEL AYVACI

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
7
İlk bakışta Mel Gibson ama gene :)
Malzeme güzel olunca karışım da güzel oluyor :D

Yasemin Ertosun

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
39
bunu ders olarak gösterirseniz çok sevinirim... elinize sağlık çok hoş olmuş ama genede hepsi kendi halleriyle daha iyiler karımşımdan ortaya garip bir erkek çıkmış:D

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
Konuya videoyu ekledim. Mikrofonum arızalı olduğu için malesef anlatım yapamadım.
Buradan kısaca anlatmaya çalışacağım.
İlk önce seçtiğimiz ve uygun boyutlara getirdiğimiz görselleri renk ayarlarını birbirine uygun hale getirdikten sonra, hepsini birden seçerek üst menüden "convert to bitmap" diyerek tek görsel haline getiriyoruz.
Daha sonra üst menüden "edit bitmap" tıklayarak photo paint sayfasını açıyoruz.
sol menüden "clon tool" seçiyoruz. gayet yumuşak bir fırça seçiyoruz. Klonlamak istediğimiz bölgenin üzerine gelerek sağ tık yapıyoruz. sonra yapıştırmak istediğimiz bölümün üzerine gelerek sol tık..
Bu işlemleri tekrarlayarak çalışmamızı tamamlıyoruz.

Video Linki:
http://www.izlesene.com/video/sprite-corel-draw-photo-paint-manipulation/2299811

Fulyam

Üye
Tepki
16
ilginç bir insan yaratmışsın... ben kimseye benzetemedim...: ) kendi başına bir kişi... Tebrikler valla...

Lioness

Üye
Tepki
0
euheuhe :D: çok güzel olmuş :D dudakları başkasından alınsa daha mı iyi olurdu acaba :p :D

Yukarı Alt