idg mimarlık kartvizit

Tepki
7

photoshopta yaptıgım ılk calısmam arkadaşlar sizinle paylaşmak ıstedim yorumlarınızı bekliyorum

Tepki
4
Şekil olarak böyle olacaksa 1. çalışmanınz daha derli toplu olmuş. Photoshopla kartvizit yapmayı sevmiyorum ben. Mutlaka vektörel bir program kullanırım. Logo size aitse çizimde sorunlar mı var yoksa öyle mi görünüyor?
Kolay gelsin..

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
103
çözünürlük düşük olduğu için pek net gözükmüyor.
isimlerin ortada durması çok kaba olmamış mı sizce?Aynı zamanda fontu da değiştirmenizi öneririm.
Bu mimarlığın bi adresi yok mu?Sadece telefon ve web sitesi mi var bilgi olarak?
Bence kartvizite biraz daha nasıl desem çizgiler eklemelisiniz, yani beyaz fonlu kartvizit çok klasik değil mi?

İlk çalışmaymış. Hmm ilk çalışmaya göre iyi ama gözlemlerim bunlar.
İyi çalışmalar..

Tepki
7
buse hanım musterı ıstegı dogrultusunda ısımler o sekılde dızayn edıldı el yazısı olmasını tek sebebı ımza gıbı durmasını ıstemelerıdır. adres ıstemedıler sadece telefonlarını ıstedıler logo bana resım olarak gelmıstı ama ben freehandde tekrar cızdım calısması bana aıt degıldır.

yorumlarınız ıcın cok tsk ederım

kriptonik

Üye
Tepki
1
Bence adres olmaması çok ilginç ve güzel..:) web site adresi varya girip baksınlar ofise ne gerek var..:) Çin de herkes evinde çalışıyor bildiğim kadarıyla.. birleştireceği parçalar evine geliyor onlar da birleştiriyor.. Bir tasarımcının iç mimarın ofisi ya çok görkemli ya da çok gösterişli olacak eğer yeni başlıyorsa bu işe, müşterilerinin kendi tarzını yorumlayabilmeleri için göstereceği bir ofisi dizayn etmek için gerekli kaynağa (maddi) sahip olmayabilir bu yüzden adres olmaması güzel.. bence..:) Çalışmanıza gelince bence estetik ancak kartın rengi beyaz olmamalı, Buse hanımın dediği gibi düşünürsek alıştığımız kartvizit görüntüsü gibi değil farklı bir, İsimlendirme yapmışsınız.. eğer telefonların üst kısmına biraz daha küçük puntolarla isimleri yazarsanız çok sıradan olacak o yüzden bence logoyu alta taşıyıp isimleri aynı puntoda fakat (eğimli olmadan) yatay düzleme taşırsanız birde yazı rengini düşündüğünüz kart rengine göre değiştirirseniz çok daha şık olacak.. logo daki gri renk baskı da problem yaşamanıza neden olabilir gibi geliyor ancak basılmadan birşey söylemek yanlış olur bence..

Yukarı Alt