ilan sayfası???

htc_gny

-_-
Tepki
6
bi öncekinde çalışmayı eklemede sorun yaşamıstım herkesten özür dilerim işte ilan sayfam değerli yorumlarınızı bekliyorum...

Tepki
74
Genç arkadaşım, merhaba.

Çalışman hakkında birkaç söz söylemek istiyorum.

Beyaz zeminin, şekerin beyazlığı ile köprülemen oldukça zekice.
Lekeyi güçlendirmek için çay kaşığını da ilave etmen güzel olmuş.
Yeşil lekeleri, yani markanın yeşili, şeker pancarının yeşili ve nihayet sloganın yeşili uyumlu olmuş.
Fakat şeker pancarı ile diğer nesnelerin orantısızlığı, bu ilana bakan için maalesef huzursuzluk veriyor. Küp şekerin büyüklüğü ile şeker pancarı fidesi kuşku yaratıyor. Bu durumu şeker pancarını büyüterek, hatta yalnızca bir kısmını büyüterek... yerleştirmeni öneririm. Bu durumda sağ-sol dengesi için kaşığı da biraz kenara, sola çekmek gerekir. Eğer kaşık dekupe değilse, şeker yığını ve kaşığı topyekün sola çekerek leke dengelenebilir. Hatta, şeker pancarının bu topraklı gövdesi, şeker grubunun arkasına yerleştirilerek de düzenleme yapılabilir. Böylece şeker, öne çıkarılmış olur. Hatta, sanki çekimde alan derinliği düşürülmüş gibi biraz netsizlik de uygulanabilir.

Mi? acaba? Bunları yalnızca zihnimde canlandırarak söyledim.

Bir dene bakalım, belki yeni bir anlatım şekli kazandırılabilir.

Başarılar.
Tuncer ÖZKAN

htc_gny

-_-
Tepki
6
Merhaba Tuncer bey eleştirilerinizden son derece memnun kaldığımı belirtmek isterim.. yorumunuz için teşekkür ederim önerilerinizi kesinlikle dikkate alıcam..

kutsi_86

Üye
Tepki
26
tuncer beye katılıyorum çok orantısız bir çalışma olmuş ve çalışmada aşırı boşluk var.

htc_gny

-_-
Tepki
6
@kutsi_86
Çalımada her zaman az görsel yada yazıyla cok sey anlatmayı tercih ederim.. tasarımı gereksiz seylerle doldurup göz yormaya ve sadeliğini bozmaya gerek duymam.. tesekkür ederim yorumunuz için...

Yukarı Alt