İlginç Bilgiler Arayüz Tasarım

Tepki
2

Arkadaşlar bazı hatalarım vardır kusura bakmayın :) Sizin kadar usta değilim :)

Tepki
105
Merhabalar öncelikle arayüz tasarımında yalnızca renkleri beğendim diyebilirim.Önceki ve sonraki yerine ikonları tercih etsen daha mantıklı olur diye düşünüyorum gözü yoran bir görüntüsü var.Rastgele içinde ikonları tercih etmeni tavsiye ederim.Yada daha küçük puntolarla alt kısımdaki buton textlerini küçültebilirsin.Yalın olması güzel kötü demiyorum ama buda sanırım çok yalın olmuş.Biraz daha doldurabilirsin gibi sanki örneğin hiçmi görseli olan bir paylaşımın olmayacak bunun için ne yapacaksın.Günümüzde SEO açısından metin kadar görselinde önemi büyüktür bu yüzden sana önerim söylenenler üzerinde kısmende olsa çalışman başarılar dilerim..

Tepki
2
@Ramiz TAYFUR

Yorum için teşekkürler :) Yukarıdaki fil çıkan bilgiye göre sürekli değişecek :) Zaten site sahibi istediği resmi ekleyebilir diye düşündüm :) Butonlara gelince aklıma geldi fakat renk uyumunu düşündüm.. Teşekkürler bu arada.

Tepki
105
Rica ederim butonlar konusunda renk uyumuna bence o kadar takılma zaten gayet sade bir görüntüsü var ;)

erum

Üye
Tepki
0
I'm glad now that you send in my computer, I do not have a 3D program I'd said. yes is going to be filled​

Yukarı Alt