İlk Ambalaj Çalışmalarımdan

Tepki
0
Illustratorde yaptığım ambalaj çalışmam sizce nasıl olmuş ?

İsmail ÇOBAN

Grapiksel
Bronz Üye
Tepki
44
ne ambalajı bu 3 boyutlu sunumda yapsaymış sın birde muz koysaydın süper olurdu

Tepki
0
grafik tasarım dersinde yapmış olduğum çalışma muz koyma ve sunum konusunda haklısınız muz koymuştumda sanki hoş durmadı gibi geldi o nedenle kaldırdım bu arada yorumunuz için teşekkür ederim

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Çalışmanız iyi ancak ortada bir marka vurgusu göremedim bn, marka "Tolga" ise olmamış, yani marka çok sönük kalmış, ayrıca marka gibi değil de "TSE" işareti gibi göze görünmez bir yapıda, daha çok ürünün hangi aromayla yapıldığı vurgulanmış, önem derecesi günümüzde önce marka sonra üründür. Zira insanlar yine günümüzde ürüne değil markaya para veren bir zihniyet ile tüketim seyrinde dolayısıyla tüketiciye önce markayı sonra ürünün kendisini kabul ettirmemiz gerekiyor.

Muz kullanmadım,vazgeçtim yazmışsınız ancak ben zaten kutu üzernde makul düzeyde muz kullandığınızı görüyorum kaldı ki daha fazla muzu nereye nasıl koyacaksınız ki? Yani şimdi bu muz ambalajı mı muzlu gofret ambalajı mı, başka bir diyişle muz mu satıyoruz muzlu gofret mi ?

Fontlar bence gayet olağan, renkler yerinde ancak etraflarında kullandığınız beyazlık gereksiz çünkü renkler zaten zıt.

Bu arada ürünün daha kutusu yeni hazırlanmışken kendisinin son kullanma tarihi geçmiş, bir de gıdada 1 yıl ömür, iyiymiş :)
Kendinizi daha çok ve hızlı bir şekilde geliştirebilmeniz dileklerimle.

Kolay gelsin.

Tepki
0
yorumunuz için teşekkür ederim belirttiğim gibi ilk çalışmalarımdan 2012 yılı içerisinde yapılmış amaç ortaya bir ambalaj çalışması ortaya cıkarmaktı belirttiğinz gibi daha fazla muz kullanmanında anlamı yoktu haklısınız

Yukarı Alt