Tekrar merhaba.
Site hakkında yazacağım bir-kaç eleştiri olacak ama onları dahi yazabileceğim bir başlık bulamadım.
Bir kaç gündür sitede dolanıyorum ama göremediysem affola...
Öncelikle, sitenin ana başlık ve alt başlık kısımları biraz dağınık geldi; Neredeyse her başlık bir alt başlık konumunda. Bu da, aynı tür konuların farklı ana başlıklar altına dağılmasına sebep olmuş. Örneğin, logo çalışmaları ve ilk denemeler vs. bir çok ana başlık altında mevcut.
Bunların dışında, sohbet edebileceğimiz ve fikir alış-verişi yapabileceğimiz bir başlıkda göremedim ne yazık ki. Tüm başlıklarda bir sohbet havası var bu yüzden.
Daha da önemlisi, yardım alabileceğimiz, takıldığımız noktaları tecrübeli arkadaşlara sorabileceğimiz bir YARDIM başlığı da yok...
Bir de, açılan son başlıkları ya da yazılan son iletileri listeleyecek bir bölüm oluşturulabilirse, forum daha işlevsel kullanılabilecektir.
Yazdıklarımın, akıl vermek olarak algılanmaması ümidiyle...
İyi çalışmalar.
Not: Yeni üye olduğum için, şuan göremediğim başlıklar varsa ve bahsettiğim gibiyse, siteyi yeni üye olacaklara ve acemi üyelere daha cazip hale getirmek adına, görülebilir başlıklara -kısıtlı da olsa- benzer konular iliştirilebilir.