ilk kart vizit çalışmam

Tepki
5
ilk defa yapıyorum sizin sunumlarınız gibi yapmayı çok istedim ama imkansız :(

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
Öncelikle çalışmanda çok eksik var. Daha kreatif çalışmalısın. Diğer yapılan çalışmalardan esinlenerek başla işe.

Sunum yapamadım demişsin ben senin için yapıverdim :)

Tepki
5
@Hasan YILDIZ

çok teşekkür ederim böyle ilgilenmeniz çok güzel daha iyi şeyler yapıcam inşallah ama şu sunum işi beni çok etkiliyo yapamıyorum bunun anlatımı varmı sitede.

nuriQocca

Üye
Tepki
5
PSD formatında mock-up bu sunumlar.. Aratırsanız rahatlıkla bulabilirsiniz.. Beğendiğiniz mock-up'ı indirin PS de açın değişiklik yapacağınız yüzeyi tool aracıyla seçin layer bölümünde sağ tıklayın edit contents diyin açılan sayfaya görselinizi yerleştirin ve kaydedip asıl çalışmayı Jpeg yada tıff yapın..
Kartvizit çalışmasına gelirsek; Bence Renk, Font ve kurgu üzerinde daha fazla uğraşım en sade hake getirilmeli renk uyumu oturmuş gibi durmuyor kolay gelsin..

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
İmkansız diye birşey var mı hayatta üzerine çok düşüp çalıştıktan sonra olmayacak diye birşey...
Kartvizit tasarımlarında dikkat etmeniz gereken bir hususta kenarlara çok yakın çalışmışsınız kesimde sıkıntı yaratabilir...
Renk uyumu, font uyumu vb.. örnekler inceleyerek kendinizi bu konuda geliştirmeniz gerekiyor :)
Emeğinize sağlık ...

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
Merhaba,
İlk önce KARTVİZİT sözcüğünün tek kelime olduğunu belirtmek isterim. Kart vizit değil...
Çalışmaya gelince; bir kartvizit tasarımında, logo içerisindeki fonta ilave olarak en fazla 1 farklı font kullanmak gerekir. Firma olarak yabancı bir isim tercih etmişsiniz fakat ingilizcede büyük "İ" kullanımı yoktur.
Adres bilgileri en altta veya köşede olmalı.
Kesim payları bırakılmamış.
Forum içerisindeki kartvizit tasarımı ile ilgili konuları inceleyebilirsiniz.
Kolay gelsin.

Yukarı Alt