İlk logo çalışmam - Sizce hangisi ?

Tepki
0
Bulut kardeşim güzel olmuş,
fakat burada "kariyer" kelimesinin anlamı ile mobilya konusu birleştirmişsin, gerek varmıydı bilmiyorum. Logonun sade olması her zaman iyidir. Kaşe yaptırırken merdivenin basmaklarını nasıl belli edecekler mesela. kariyer kelimesinin üstündeki motif mobilya havasını zaten veriyor gibi.
Acizane..

SNSİZ

Üye
Tepki
1
bakıldığı zaman hoş duruyor ama sizcede logo için fazla kalabalık olmamışmı ?Heryerde kullanılabilirmi bence sorun yaratır daha az figür kullanmak daha iyi olur ;)

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
Aslında ilk bakışta neyin logo olduğu pek anlaşılmıyor.
Logo sandalye mi? merdiven mi? Yürüyen adam mı? Kariyer yazısını üstündeki sembol mü? Yoksa kariyer yazısı mı?
Veya hepsi mi? Hepsi dersen açıkçası bu bir logo çalışması değil. Tabela desek daha doğru olur.
Logo bir firmayı yansıtan, firma ile özdeşleşmiş komplike bir sembolden oluşmalıdır.
Sitemiz üzerinden veya internetten logo standartlarını ve örneklerini inceleyebilirsiniz.

Tepki
29
Yorumlarınız için sagolasın arkadaşlarda. Hatalarımı söylemeniz içn ekledim bir şekilde çünkü ilk logo çalşmam.. Açıkcası kurgu düşüncesinde biraz fazla fikir geliyor onun için böyle yaptım.

bysonmez

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
0
Ayrı ayrı bakmak gerekırse hepsı bence hos ama genelınde soyledıgı uzere cok karısık ve bence ozellıkle merdıven ve sandalye kısmı fazlalık olmus dısye dusunuyorum.ama 3. guzel soyledılerım dısında.

Tepki
29
Dediklerinizde haklısınız . İlk işim sonuçta hatalarım olacak.. Fazlada uğrşmadım zaten aşırı kaçar diye böyle yaptım bıraktım.

Yukarı Alt