- Tepki
- 53
Melisa Hanım ilk çalışması olduğunu belirtmiş. Bu foruma üye olan her üye, deneyimli üyeleri takip eder. Daha önce yapılmış çalışmaları inceler. Ve bunlara benzer çalışmalar yapmaya gayret ederek bir yerden başlar. Bu duruma çalıntı demek yanlış olur. Aksine çalışmayı ilk yükleyen kişinin bundan gurur duyması lazım. Burada hepimizin amacı paylaşım. Ve paylaşırken birşeyler öğretebilmek. Ben bir "domates çizimi" videosu yüklediğim zaman, bir üyenin aynı yöntemi kullanarak bir domates çizmesi ve bunu siteye yüklemesi beni onure eder. Ve etti de.
Hoş, bir logo çalışması olur. Bir firmaya özel yapılır. Ve başka bir üye bunu ben yaptım diye çok aşırı benzer bir logoyu sunar. O ayrı bir konu. Fakat bu durum yeni bir üyemizin, deneyimli üyelerimizden esinlenmesidir ve gurur verici olmalıdır. Olaya bu açıdan bakmanızı rica ederim. Ve yapıcı yorumlarınızla yeni üyelerimizin hevesini kırmadan onları desteklemek lazım.
Ayrıca çalışmadaki fotoğrafta, dağ eteklerinde, kıyıda ve çatıda kar mevcut. Kışı daha iyi ne çağrıştırabilir ki?
Bence amaca uygun bir görsel.
"En bilge forum"a yakışır bir şekilde, sağ duyulu yaklaşalım konulara.
Herkese iyi forumlar dilerim.
Hoş, bir logo çalışması olur. Bir firmaya özel yapılır. Ve başka bir üye bunu ben yaptım diye çok aşırı benzer bir logoyu sunar. O ayrı bir konu. Fakat bu durum yeni bir üyemizin, deneyimli üyelerimizden esinlenmesidir ve gurur verici olmalıdır. Olaya bu açıdan bakmanızı rica ederim. Ve yapıcı yorumlarınızla yeni üyelerimizin hevesini kırmadan onları desteklemek lazım.
Ayrıca çalışmadaki fotoğrafta, dağ eteklerinde, kıyıda ve çatıda kar mevcut. Kışı daha iyi ne çağrıştırabilir ki?
Bence amaca uygun bir görsel.
"En bilge forum"a yakışır bir şekilde, sağ duyulu yaklaşalım konulara.
Herkese iyi forumlar dilerim.