Merhaba bu forumdaki ilk mesajım ve tipografi olarak ilk çalışmam.Yorumlarınızı bekliyorum.
lilacsmell Üye Kayıt 15 Şubat 2010 Mesaj 7 Tepki 1 18 Şubat 2010 #1 Merhaba bu forumdaki ilk mesajım ve tipografi olarak ilk çalışmam.Yorumlarınızı bekliyorum.
Ahmet ALTUN Font Tasarımı Altın Üye Uzman Üye Kayıt 29 Mayıs 2009 Mesaj 1.398 Tepki 36 18 Şubat 2010 #2 Öncelikle hoşgeldiniz.. Umarız forumdan hem fayda sağlarsınız hemde faydalı olursunuz. Tipografiyi çok severim.. Çalışmanız da gayet şık görünüyor.. Hangi program ile çalıştığınızı söyleyebilirmisiniz..?
Öncelikle hoşgeldiniz.. Umarız forumdan hem fayda sağlarsınız hemde faydalı olursunuz. Tipografiyi çok severim.. Çalışmanız da gayet şık görünüyor.. Hangi program ile çalıştığınızı söyleyebilirmisiniz..?
lilacsmell Üye Kayıt 15 Şubat 2010 Mesaj 7 Tepki 1 19 Şubat 2010 #5 Yorumlarınız için çok teşekkür ederim, mutlu oldum. Ahmet Bey güzel dilekleriniz için sağolun. Çalışmama gelince, Photoshop ile yaptım.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim, mutlu oldum. Ahmet Bey güzel dilekleriniz için sağolun. Çalışmama gelince, Photoshop ile yaptım.