ilköğretim yıllık sayfası çalışması

CemilAL

Üye
Tepki
25
Baskıda da renkler farklı çıkabilir RGB yaptıysan. Baskıdan gelince son halini gönderebilirsen iyi olur aslında. Merak etim, fotoğraf çekip koyarsan çok makbule geçer. :D

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
yok rgb yapmadım onu nerden çıkardın kalbıme ındırcek heheh ılk calısmam ve husran ve gümmmm :)))
yok cumaya kadar elıme ulasır bende fotolarını koyarım :)

Az önce baskı için verdiğim firmayı aradım baskılarını almışlar sayfalar gayet düzenli çıkmış korktuğum kesim payı sıkıntısı olmamış ayrıca renkler de gayet güzel çıkmış:) bir de elime ulaşsa... İnsanın ilk basılı işi ne kadar heyecan verici oluyormuş..

CemilAL

Üye
Tepki
25
Ben okulda ödev olarak dergi ve divan edebiyatı antolojisi bastım kitap gibi oldu ama heyecan yoktu, tabi yorumları beklerken ayrı. :p Okulun gelmiş geçmiş en iyi ödevleri arasına koydular, öğretmenim hava atıyordu millete benim öğrencim yaptı diye. :D Tabi sonra kötü yapışkan sebebiyle parçalandı ve yetmezmiş gibi antolojiye belediye el koydu. :S

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Gerçekten geçmiş olsun kötü olmuş.Bende heyecan olması normal sektör değiştiriyorum ve bu zamana kadar olan hayallerime kavuşmak için çabalıyorum bu yaştan sonra hemde .. :)

Yukarı Alt