İllüstrasyon nasıl ve nereden öğrenebilirim?

Kayıt
9 Eylül 2012
Mesaj
2
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar, açıkcası bu aralar bu programa ve çizilen görsel tasarımlara ilgi duymaya başladım. gördüğüm kadarıyla bu program da çizim yapmak çok zevkli. özellikle çizilen karakterlere boyut kazandırmak çok harika. Bende İllüstrasyonla çizim yapmak istiyorum bu yüzden nereden nasıl başlamam gerekiyor :confused:
 

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Kayıt
7 Eylül 2008
Mesaj
3.274
Tepki
75
İllüstrasyonla çizim yapmak yanlış mı okuyorum, yani grafiker olmak istiyorsunuz ???
 
Kayıt
9 Eylül 2012
Mesaj
2
Tepki
0
Evet kısmen öyle de diyebiliriz. Logo çalışması, web site ön yüz çalışmaları v.s gibi. Kısacası illüstrasyon da yapılabilecek herşey. Kendimi bu konuda geliştirmek istiyorum. :)
 
Kayıt
8 Ağustos 2012
Mesaj
12
Tepki
1
Bence yapmak istediklerini Corel Draw da çok daha kolay yapabilirsin,öğrenmenin de daha kolay olacağını düşünüyorum.Corel çizim yapmak için güzeldir, görsellerini de Photoshop da düzenlersin çok da güzel olur.Programları bilgisayara indirip kurduktan sonra ilgi duyduğun şeyleri programlarda yapmayı dene, bilmediğin herşeyi google a yaz; "Corel de kare çizmek" gibi.Forumlar,grafikerler.org forumu eğitim bölümleri,youtube sana birçok bilgiyi sağlayacaktır.Git gide kendini geliştirmiş olursun.
 

mamican

Üye
Kayıt
22 Ağustos 2012
Mesaj
22
Tepki
0
pc ne proğramı yükle ve arkadaşlarımızın ve bizim yardıımızla öğrenbilirsin veya ismek adı altında devlet ücretsiz kurslar veriyo katılabilirsin. Bilge adama kayıt olabilrsin yanlız ücretler heryerde biraz fazladır, grafik tasarımı zevkli ve bir oakarda hayal gücüne bağlı bir meslektir.

iyi çalişmalar dilerim.
 
Yukarı Alt