Haha evet tabi, belki.. Şaka mı yapıyorsunuz? Bari sorunuzun cevabı demeyin. Çünkü değil. Herşey layera isim takmak kadar basit olsaydı şuan vermiş olduğum resimde ki şeker krallığını yapmış olurdum. Birinin altında kalan diğerinin üstüne gelmek zorunda eğer üstüne gelirse başka birşeyin altında kalıyor diye uzar gider. Bunları yerli yerine oturtmak çok zor. Ayrıca hiçbirşeyin cevabını vermediniz. Ayrıca isim takmakla uğraşmaya bile gerek yok. İstediğimiz resmi tutup istediğimiz yere sürükleyebiliyoruz. Böylece düzenlenmiş oluyor ama 300 layer birbirinin içine ne kadar giriyordu acaba?
Not: Yardım isteyen birine şaka gibi layerlara isim koy demek zaten saçmalıktan öte hakarettir. Kardeşim bunu yazmak için niye yoruyorsun kendini? Biz bilmiyor muyuz bunu. İşe yarasaydı sormazdık değil mi?
Not: Yardım isteyen birine şaka gibi layerlara isim koy demek zaten saçmalıktan öte hakarettir. Kardeşim bunu yazmak için niye yoruyorsun kendini? Biz bilmiyor muyuz bunu. İşe yarasaydı sormazdık değil mi?