Illustrator Sorularınızı Bu Başlığın Altında Toplayalım

Durum
Konu kapatılmıştır.

GürhanErkal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
43
@enes

Resimdeki imajın benzerini çiziniz. Çiziminizi gruplayın.
Çizim seçili iken object-envelope distort-make with mesh (1 row, 1 column yeterli) ok deyin.
Ve beyaz okla tutamaçları sırayla seçip şeklinizi verin.
Bu kadar.

Tepki
0
arkadaslar merhaba, benim bir sorum olacak yardimci olabilirseniz cok sevinecem.
konu suki corelde calisilmis isi illustratorde actigimda sorun cikiyor.(fontlar bozuluyor, renkler cikmiyor gibi)ne yapmam gerektigini soyleyebilirmisiniz.
ben pdf olarak kaydedip ai de actim olmadi. corelde save as Ai yaptim yine sorunlu acti.
baska ne yapmam gerekiyor acaba simdiden tesekkurler...

Ozgur A.

Üye
Tepki
0
@hakansancili

Save As seçeneğinden SVG formatında kayıt edip dosyayı çekmeyi deneyin. Her zaman tam sonuş vermiyor ancak bazen kusursuz alıyor.

gfbgrkn

Üye
Tepki
0
birşey sormak istiyorum cs3 illustratorda yazı alanını seçtiğimizde alanı büyütüp küçülte biliyorduk ama cs4 illus.. da bu çıkmıyor bütün ayarlarını karıştırdım bulamadım bir türlü..free trasnform tool yazı olan alanı sıkıştırıyor..selection tool ile bunu yapmam gerekiyor..evimdeki pc de bu var..ama ofisde mac de olmuyor yardım ederseniz çok sevinirim..

bruiser

Üye
Tepki
0
bu illustratorde 3d bi çizim yaptıktan sonra rendering artwork yazıyor kitliyor kalıyor program ya , neden olabilir ?

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
Illustratorde 3D çalışmalar bilgisayarı oldukça kasıyor, büyük ihtimalle bilgisayarınız bu tür çalışmaları kaldırmıyor.

tugba01

Üye
Tepki
0
Merhaba dedikten sonra hemen sorumu soruyorum;
İllüstratör cs5 de çalışıyorum. Çalışmalarımı kaydedip kapattıktan sonra, yeniden açtığım vakit, artboardların silinmiş oluğunu görüyorum. Bunun önüne nasıl geçebilirim.

rapidotr

Üye
Tepki
0
Selamlar,
Freehand belgesini ıllustratorda açtığımda daire kenarına yazılmış yazılar görünmüyor. Bunları nasıl görebilirim? teşekkürler...

matila

Üye
Tepki
0
arkadaslar merhaba ben ogrencıyım ve ne olduysa ıllustratorum (cs3) acılmıyor ama dıger tum tum adobe programları calısıyor sorun yok odevlerımı calısmalarımı yapamıyorum acıl yardım edın yenıden yuklemeyı denedım tek yapmadıgım formatlama ama ona da gerek yok sanırım ıllustrator dısında hıc bır problemım yokTN_ 097[1].jpg ulasamıyor yeri degiştirilmiş kısa yolu silmek ıstermısın dıyor ben hayır dedıgımde ıse aynı yazı face_gif yok diyor ona da hayır dıyorum could not complete requested opoeratıon dıye yazı cıkıyor ve ok dedıgımde ıse 0*01a31940 adresındekı yonerge 0*0000000000 bellek adresıne basvurdu bellek read olmadı dıyor ve progtramı sonladırmak ıstıyormusun dıyooorrr ve puffff program kapandı ıste boyle bu programa fena bılendım yardımcı olun lutfen

Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt