İmzalarım Nasıl CS5 LE Yaptım .

ananas123

Üye
Tepki
0
Yorum atın pls

İşte imzalarımın Bazıları Bunlar , Yorum Atın Lütfen !
.

Ozgul

Üye
Tepki
57
Önce Türkçe konuşmayı öğrenelim sonra küsmekmiş, yorummuş davasına düşelim. Lütfen biraz daha dikkat!

ananas123

Üye
Tepki
0
sagol üyeleri cok ii karşılıyosunuz ayrıca küserim demedim önceki forumda küserim yazmıstım kopyala yapıstır yaptı burda baktım küserimelr fln cıkmış hmen düzelttim

Ozgul

Üye
Tepki
57
Hala iletişimimizde problem var.:) Halbuki klavyeye yüklenmeden yavaş yavaş yazsanız, sonra da mesajınıza "gelişmiş" butonuna tıklayarak bir önizleme yapsanız, sonrasında da yanlış yazdığınız ve benim/bizim anlamakta zorlandığım kelimeleri düzenleseniz o kadar güzel olacak ki.:)

İmlaya taktım biraz ama sanal ortamda sağlıklı iletişebilmek için yazım dili çok önemlidir.

Hoşgeldiniz der, çalışmalarınızda başarılar dilerim.:)

Stefan Y.

Üye
Tepki
2
Genel olarak hoş, ama hep aynı noktalarda döndüğünü belirtmek isterim, özellikle yazı tipi olarak değişik şeyler seçerek daha hoş tasarımlar elde edebilirsin. ^^
Ancak kesinlikle kötü değil, başarılar :)

Tepki
1
Genel olarak göz alıcı çalışmalar ama göz alıcılık biraz da göz yoruculuğuna doğru götürmüş. Çok fazla görsel bir arada kullanmak bir risktir her zaman dengeyi sağlamak açısından bu çalışmalarda da bu denge bana tutturalamamış gibi geldi.

Çalışmalarında başarılar dilerim

R's

Üye
Tepki
0
Çok fazla texture kullanıyorsun sanki. :)
Ben de sadeliği sevmediğim için çalışmalarım da ara sıra texture kullanıyorum ama dikkat etmek lazım.
İlk olarak dikkatimizi textureler yerine yaptığın ünlü mesela Avril çekmeli.
Yine de çalışmaların güzeller ellerine sağlık.

Yukarı Alt