inkjetten logo bastırma!

montana

Üye
Tepki
0
arkadaşlar bilginize, tecrübenize ihtiyacım var. inkjet yazıcılardan logo yazdırmayı istiyorum.yazdırmada sorun yok fakat resim çok bozuluyor. paintte siyah beyaz yapıldığında nasıl bir şey yoksa makinede de öyle görünüyor. photoshopta uğraştım fakat başaramadım. makinenin kullanma kılavuzunda photoshop veya microsoft drawing board kullanın diye yazılmış. yazrdımcı olursanız çok sevinirim. herkese kolay gelsin..

C@GL@R

Üye
Tepki
3
Yazıcınızın marka modelini ve bastıracağınız logonun çözünürlüğünü belirtir misiniz?

montana

Üye
Tepki
0
endüstriyel bir kodlama yazıcısı. yani ürünlere tarih falan yazan bir makine. firmanın kullandığı logoda barkod falan da var hepsi makineye bir imaj şeklinde atılıyor. fakat makineye gelen imaj makinede bozuluyor. bir türlü halledemedim. makine siyah-beyaz yazıyor ve painte siyah beyaz özelliğini kullandığımda nasıl bozuluyorsa makinede de aynısı oluyor. photoshop, adobe illustrator falan denedim ama peki iyi bilmediğimden başaramadım. mesela bir çizgi film karakterini treshold yapıp attığımda onda sorun çıkmadı fakat diğer logodaki yazılarda makinede sorun çıkıyor.

C@GL@R

Üye
Tepki
3
Corel Çıktısı olarak denediniz mi? Eğer denemedi iseniz herhangi bir Corel logosunun çıktısını almayı deneyebilir misiniz?

montana

Üye
Tepki
0
corel draw hiç kullanmadım, kurmam gerekiyor bir de onu deneyelim bakalım. teşekkürler..

Yukarı Alt