inşaat firması billboard çalışması

NuR_

Üye
Tepki
0
Bir inşaat firmasının yeni projesi için özel bir afiş tasarlamalıyım ve iyi bir slogan bulmayılım.üstad fikirlerine ihtiyacım var.bi kaç çalışmam oldu ama sunum için en az 5 adet tasarım hazırlamalıyım.100 adet billboardda 20 şer adet şeklinde kullanılacak.inşaat firması yeni bir projeyle o ilçeye yeni giriş yapıcak.fikirlerinize ihtiyacım var.yardımcı olursanız çok sevinirm.

abrkndr

Üye
Tepki
0
merhaba...
nasıl bir fikir istiyorsun.. öncelikle yaptıklarından ve aklından geçenleri paylaşırsan sanırım bişeyler yapabilirz. ayrıca inşaat firması o ilçede ne düşünüyor planı ne? daha detay verirsen yardım edebiiriz

NuR_

Üye
Tepki
0
uzun süredir yurtdışındaydım kusura bakmayın msjnızı yeni cvplayabiliyorum.öncelikle teşekkür ederim.o dönem biraz hızlı hareket etmem gerektiği için bi çalışma yaptım ancak yardımınıza herzaman ihtiyacım oluyor:) çünkü iş çok şükürki hiç bitmiyor.şimdi yeni bir tasarım üstünde tekrar çalışma yapmam gerekli. aynı inşaat firması yeni billboardları olucak .genel olarak lüx kesime hitap eden hızla büyüme aşamasında olan bir firma.reklama son derece önem veriyor.o ilçedeki planına gelince öncelikle diğer firmalardan öne çıkarak adını duyurup,uzun soluklu bir etki bırakmak istiyor.bununla ilgili henüz taslak yada slogan çalışmalarına başladım.bir kaç gün içerisinde onlarıda sizinle paylaşmak isterim.

Yukarı Alt