İstanbul 2020 Olimpiyatları Logosu belli oldu - Logo ile ilgili düşünceleriniz nedir?

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
İSTANBUL 2020 LOGOSU

Başbakan Erdoğan, Londra yolcusu sporculara iftar yemeği verdi. Erdoğan, 2020 Olimpiyatlarına aday kent olan İstanbul'un logosunu açıkladı.

İŞTE 2020 LOGOSU

Başbakan Erdoğan iftar yemeğinin ardından da 2020 Olimpiyatlarına aday kent olan İstanbul'un logosunu açıkladı.

Logonun vektörel halini indirmek için
TIKLAYINIZ

desolte

Üye
Tepki
0
Lale üzerine tarihi mimariler monte edilmiş harika resim hakkında yorum yapacak arkadaşların sadece öylesine değil neyi simge ettiklerini düşünerekten bakarlarsa çok farklı bir şeyler görecekler..

İsmail ÇOBAN

Grapiksel
Bronz Üye
Tepki
44
Renklere takıldım ama takılmam gereklimi bilmiyorum Başbakanımızın görevleri arasında logo seçmekte varmış :) kırmızı beyaz olsaymış ama benim fikrim katılan veya katılmayan olacaktır. teşekkürler paylaşımın için Hasan bey..

Ali DANIŞAN

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
312
neden herseyde ıstanbul ve sımgılerını kullanıyolar,kız kulesını neden bence olagn oldu bunlar normal.Daha degsık bı logo yapabılırlerdı illa istanbul ve sımgelerı olması gerekmıyo

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Bence de söz konusu İstanbulsa ya tarihi Camiler ya Kızkulesi, başka filmleri yok.
Klişe...

Yukarı Alt