agbdlcs81
Üye
- Tepki
- 0
Merhaba arkadaşlar forumunuza yeni katılmış bulunuyorum Yazın grafikle ilgilenmek istediğimden bu forumu gözüme kestirmiştim İşim düşünce de şimdiden üye oldum
Matematik dersi için kapak ve iç sayfa tasarımı yapmam lazım. İç sayfada sadece kenarlarda motifler düşünüyordum..
Kapak için ise mavi - turuncu tonu renkler kullanarak;
(İki kişi olduğumuzdan sola dayalı olarak benim bilgilerim ve sağa dayalı olarak partnerimin bilgileri)
(Sola dayalı)
Ad/Soyad: Emre Akın
Sınıf: 8/E
No: 764
(Sağa dayalı)
Ad/Soyad: M. Fatih Saraçoğlu
No: 159
Bunların altındaysa ortalanmış biçimde öğretmenin bilgileri;
(Orta)
Öğretmen: İbrahim Erk
Branş: Matematik
gibi düşünüyordum.. Tabi grafiğe hiç elimi sürmemiş birisi olarak hangi programları kullanacağımı bilmemekle beraber sizden yardım istiyorum
çok tecrübesi olmayan birinin kullanabileceği bir program verseniz yeter
Teşekkürler, iyi forumlar...
Matematik dersi için kapak ve iç sayfa tasarımı yapmam lazım. İç sayfada sadece kenarlarda motifler düşünüyordum..
Kapak için ise mavi - turuncu tonu renkler kullanarak;
Şeklinde başlık bölümü düşünüyordum.. Tabi bu biraz üstte kalacak ve alt tarafta yine aynı renk tonlarıyla şunlar yazacak;Kareköklü Sayılar
Matematik Dersi Performans Ödevi
(İki kişi olduğumuzdan sola dayalı olarak benim bilgilerim ve sağa dayalı olarak partnerimin bilgileri)
(Sola dayalı)
Ad/Soyad: Emre Akın
No: 764
(Sağa dayalı)
Ad/Soyad: M. Fatih Saraçoğlu
No: 159
Bunların altındaysa ortalanmış biçimde öğretmenin bilgileri;
(Orta)
Öğretmen: İbrahim Erk
Branş: Matematik
gibi düşünüyordum.. Tabi grafiğe hiç elimi sürmemiş birisi olarak hangi programları kullanacağımı bilmemekle beraber sizden yardım istiyorum
çok tecrübesi olmayan birinin kullanabileceği bir program verseniz yeter
Teşekkürler, iyi forumlar...