İstek Üzerine Teknoloji Logosu

Tepki
2
Merhabalar bugün istek üzerine bir teknoloji forumuna logo yaptım...yalnız adminin beğenmemiş :D zevk işi napalım bizde yaptık aslında ama neyse :D

10-15 dk mı aldı yapmak sadece tekno ortak yazısını iyi yerleştirememişim :D sizinde yorumlarını bekliyorum ;)

her halde tam olarak logodur ;)

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
Merhaba ;

Bence burada bariz bir hatanız var. Sloganı üste yazılmış bir logo görüyorum. Sanırım firma ismi ' Tekno Ortak '. Fakat siz slogan olan ' Teknolojinin ortak adresi ' kısmını üste daha belirgin yazmışsınız ki bu yanlış bir durum. Yerlerinin değiştirilmesi gerekiyor. Tabi ki ' Tekno Ortak ' fontu da çalışma için yanlış seçim.

İyi Çalışmalar..

Murat Vardar

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.051
#S.C.K. TASARIM isimli üyemiz;
öncelikle foruma hoş geldiniz,
( * eğer yanılmıyorsam) genç bir üyemizsiniz! yani yaşınız daha 15 - 16 vede grafikerliğe ilgi duyuyorsun, ne kadar güzel
Kendi bilginiz vede deneyiminizle bazı çalışmalar yaparak yorum ve eleştiri için vitrine çıkartıyorsunuz,
Ve bazı gözler bu çalışmalarınıza bakarak sahip oldukları bilgi, birikim, eğitim ve en önemlisi mesleki tecrübe ile gördüklerini yorum olarak aktarıyorlar / aktaracaklar,
Belki bu ana kadar çevrenizde arkadaş gurubunuz da yada ne bileyim bahsettiğiniz X blog gurubundaki yaşıtdaşlarınıza veya sizden büyüklere/küçüklere yaptığınız çalışmaları sunduğunuzda aldığınız çok olumlu yorumlar olmuştur olacaktır da...
Ama hiç biri bu meslek için gerçek kriter yada referans görüş olmadığını sizde çok iyi biliyorsunuz yada bilmelisiniz!
Bir tasarımı vitrine çıkardığımız da izleyenlerden yorum ve eleştiri beklentimizin olduğu gerçektir.
Öncesin de Tasarım Nedir? sorusunun araştırmasını yapmak gerekir diye düşünüyorum,
bütünü oluşturan bilgi bileşenlerine sahip olmalıyız ki, bu bilgiler ışığında tasarım denemelerine başlayabilelim,
bütün bunları neden anlattığıma gelecek olursak;
şu ana kadar açmış olduğunuz 13 adet konu ve paylaşımda tasarımsal yada görsel etkilenme eksiklerden ziyade;
o tasarımın oluşmasında tasarımcı bilgi ve teori eksikliği mevcut,
öncesinde bu kısmı tamamlamanız gerek!
Bu konuda çok şanslınız;
Forumda bu eksikliğinizi giderecek dev bir bilgi arşivi var, işe buradan başlamanızı tavsiye ediyorum,
iyi forumlar...

Tepki
2
@Murat VARDAR

Hocam evet 16 yaşımdayım :)

Sizin bu yorumunuza hayran kaldım onu söyliyeyim :clap2:

ben bu işe merak saldığımdan beri hiçbir kitap bilgi öğrenmedim....
Hani çevremizde bu işi iyi yapanlar olur ya işte onlardan gördüklerimiz başkalarından gördüklermiz bilgilerim bunlar ben daha logo nun nedemek olduğunu burada öğrendim...

Böyle büyük forumlar çok bilgili yerler işte bu yüzden burdayım ben daha önce hiç bu kadar büyük grafiker forumunda bulunmadım...

Ben ileride iyi bir grafik tasarımcısı olucaksam işin ehlisi (bu işi iyi yapanların) yanında bulunup bana bilgilerini aktarmalarını sağlamam lazım işte bende çalışma yapıp buraya koyuyorum kimsi font kimsi renk fark etmez her türlü yorum geldi. [Bilgisizliğim yüzünden tartıştığımda oldu]....

Eğer ki yanlış anlamdıysam sizin önerdiğiniz bölüm https://www.grafikerler.org/temel-sanat-egitimi-amp-grafik-tasarim-sanati/ bu bölümü olucak :)

ileride garanti ben buraya teşekkür mesajı yazıcağım çünkü hep böyle yerler bana yarar sağlamıştır....

Murat Vardar

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.051
@S.C.K. TASARIM

Şöyle bir ütopik benzetme sanırım yanlış anlaşılmaz;
Forumun her bir yerinde, paha biçilmez bitmez tükenmez hazine odaları var,
anahtarları da sizin elinizde, dileğiniz zaman dilediğiniz kadar, tekrar tekrar alabilirsiniz,
bu hazine sizlerin ve en önemlisi de "anahtarı sizin elinizde".

faydalı olması dileğiyle...

Tayfun ŞENOĞLU

Grafik Tasarım
Bronz Üye
Tepki
19
Tasarımınz konusunda yorum yapmıyorum.Ama Murat Bey in dediği gibi forum grafiğe merak salmış ve bu konuda kendisini geliştirmek isteyenlker için bir hazine niteliğinde. forumdaki üyelerin çoğu paylaşımlar ve birbirimize destek sayesinde çok yol kattettik.Örnek olarak kendimi de buna dahil ediyorum.Forumda sunduğum ilk çalışmamla soın çalışmalarıma bakıyorum da dağlar kadar fark var..Forumu dikkatli ve istekli bir şekilde takip ederseniz sizinde gelişme göstereceğinizden eminim.
İyi Forumlar..

muratsal

Üye
Tepki
0
teknolojiye çağruşım yapacak bişe pek gözüme çarpmadı .Ortadaki bölüm pek olmamış bence .

Yukarı Alt