japon girl

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Tepki
92
@Dark_Stone_03

"Güzel olmuş" deyip geçmek çok yanlış, ne için güzel olmuş mesela bu çalışmanın neresini beğendiğiniz de güzel olmuş diyorsunuz ? Açıklarmısınız..

Tepki
0
Aslı hanım ellerinize sağlık harika ancak gözleri biraz daha çekik olabilirdi yinede çok iyi olmuş.

danisman

Consultant
Tepki
30
slm aslı hanım;

gerçekten de şu işe harcanan emeği ve zamanı anlayabilmek için, ancak bu tür bir çalışma yapmak veya yanınızda olarak görmek gerek, bunun farkında olan bir insan olarak, sizi tebrik ediyorum. Kızımız bence japon olmuş, burun yapısında ve burundan gözlere geçişlere dikkat edildiği takdirde bunun bir japon olduğu anlaşılabiliyor, bu birincisi. Bir ikincisi ise, illede tek düze japonlar yok ki, bence kızımızın babası türk, annesi japon :) öyle olunca da gözler belki tam bir japon çekik gözüne pek tabi çekmemiş olabilir değil mi ? japona benzetemeyenler olaya bu bağlamda baksınlar, diyorum. Çalışmalarınızı takip ediyor ve yaptığınız işlerden büyük keyif alıyorum...

Yeni çalışmayı sabırsızlıkla bekleyeceğim, kolay gelsin...

kriptonik

Üye
Tepki
1
ben illustrator de bu resmi yapabilsem herhalde kendimi gerçekten bir ressam zannederdim gibi geliyor.. valla sokakta yürüyüşüm bile değişirdi.. ellerinize sağlık, tebrik ediyorum aslı hanım..

Tepki
19
@suat durular
:)teşekkürler

@danisman

:):)haklısınız babası türk annesi japon olabilir:)çok teşekkürler

@kriptonik
:Dsağolun

Yukarı Alt