Online oyun sitesi logo çalışmasıdır.Turuncu ve Siyah istenen renklerdir.
Nihatbaysal Üye Kayıt 1 Kasım 2007 Mesaj 82 Tepki 0 7 Haziran 2009 #1 Online oyun sitesi logo çalışmasıdır.Turuncu ve Siyah istenen renklerdir.
BURÇİN DAMLA YETEN Üye Kayıt 29 Kasım 2008 Mesaj 542 Tepki 7 8 Haziran 2009 #2 merhaba 3. çalısmanızı daha çok begendım ama tek takıldıgım gulen bır ıfade daha hos durmaz mı ? sadece ufak bır onerı farklı renklerde deneyebılırsınız bence
merhaba 3. çalısmanızı daha çok begendım ama tek takıldıgım gulen bır ıfade daha hos durmaz mı ? sadece ufak bır onerı farklı renklerde deneyebılırsınız bence
Fatih Coşkun Üye Kayıt 8 Eylül 2008 Mesaj 2.540 Tepki 31 8 Haziran 2009 #3 benimde 1 hoşuma gitti ve farklı daha canlı renklerlede kullanılabilir elinize sağlık
Buse Türüdü Altın Üye Altın Üye Kayıt 5 Şubat 2008 Mesaj 3.395 Tepki 103 8 Haziran 2009 #4 Bende 2yi beğendim Renklerin turuncu-siyah olması uyumlu, renk sınırı olduğundan çeşit yapmakta zorlanır tabi ki insan. Ellerinize sağlık.
Bende 2yi beğendim Renklerin turuncu-siyah olması uyumlu, renk sınırı olduğundan çeşit yapmakta zorlanır tabi ki insan. Ellerinize sağlık.
Burak Güzey Üye Kayıt 18 Aralık 2007 Mesaj 465 Tepki 5 8 Haziran 2009 #5 1. Çalışmanızı daha çok beğendim. Ama 3 teki o harfinin gözlerini ya da benzerini ekleyebilirseniz 1. ye daha hoş olabilir...
1. Çalışmanızı daha çok beğendim. Ama 3 teki o harfinin gözlerini ya da benzerini ekleyebilirseniz 1. ye daha hoş olabilir...
Kerim ÖKSÜZ Altın Üye Altın Üye Kayıt 22 Aralık 2007 Mesaj 1.394 Tepki 19 9 Haziran 2009 #6 1.çalışma diğerlerine göre daha hoş duruyor ama yinede bi oyun sitesinin logosu daha eğlenceli birşey olmalı bence...eline sağlık
1.çalışma diğerlerine göre daha hoş duruyor ama yinede bi oyun sitesinin logosu daha eğlenceli birşey olmalı bence...eline sağlık
Seyit Ali Başer Üye Kayıt 31 Aralık 2009 Mesaj 478 Tepki 2 30 Kasım 2011 #9 1. yi beğendim. alttaki yarım daire siyah olan kısım ağız'ı andırıyor. ona göre birşeyler düşünülebilir.
1. yi beğendim. alttaki yarım daire siyah olan kısım ağız'ı andırıyor. ona göre birşeyler düşünülebilir.
Taçsız Kral Üye Kayıt 9 Ekim 2011 Mesaj 28 Tepki 0 1 Aralık 2011 #10 Elinize Sağlık Güzel Çalışmalar Aklıma Böyle Birşey Geldi Nasıl Olur Diyecektim Fakat Yazıyla Anlatamadım Oyüzden Çalışmalarınız Üzerinde Ufak Bir Oynama Umarım Kızmazsınız 4. Alternatif Olabilirmi Kötü Bir Fikirmi ?
Elinize Sağlık Güzel Çalışmalar Aklıma Böyle Birşey Geldi Nasıl Olur Diyecektim Fakat Yazıyla Anlatamadım Oyüzden Çalışmalarınız Üzerinde Ufak Bir Oynama Umarım Kızmazsınız 4. Alternatif Olabilirmi Kötü Bir Fikirmi ?