@Hasan Güner
Teşekkür ederim vakit ayırıp eleştirdiğin için.
@Hasan Güner
En üstteki ana başlıkla en altta sağdaki hariç, diğer 3 başlığın gelişigüzel yerleştirilmiş gibi durduklarına katılıyorum.
@Hasan Güner
Doğrusunu istersen, siyahı en başta kadın/erkek simgesini, sonra beyaz renkli başlıkları önplana çıkarmak, karşıtlığı net yapmak için seçtim. Başka bir deyimle, siyah seçerken boşluk doldurma gibi bir niyetim ve sorunum olmadı.
@Hasan Güner
Çok malzeme kullandığımı sanmıyorum. Şu örneği inceleyebilirisin örneğin.
@Hasan Güner
Fontun karekteristiği orda ama derginin karekteristik yapısını anladığını sanmıyorum. Şık Bodoni ve akrabalarının sahip olduğu ince kıvrımlı Elle, Belle, Kadınca, Cosmopolitan dergi başlıklarıyla işi yok Esinti'nin. Oracıktaki 3-5 başlık, bunu belli eder zaten. Özcesi, bayan dergisi dendiğinde, senin aksine, benim aklıma yukarıda andıklarım gelmiyor. Başka bir deyişle, bendeki dergi kapağı algısını bu dergiler biçimlemiş değil.
@Hasan Güner
O bilgiler sorunlu gerçekten, haklısın. Sağa yanaşık olması yanlış yapmaz yine de. "10/12" bizde sıkça kullanılan bir format değil, biliyorum.
Aşağıdaki önerilerin için de teşekkür ederim. Sen yapsaydın, öylesinin de güzel olacağından eminim.
@Hasan Güner