evet mecbur barajı geçmek zorundasın poff yok daha yolun başındasın ben kafayı yemiştim geçen sene ilk girişte kazanamayabilirsin çok iyiler oluyor moralini bozma ama severek yap
16 ağustos mu? :s imkansız gibi bir şey ben 2 sene çalışmama rağmen kazanamadım gerçi geçen sene çok boşladım ama ilk girişte çoğu kazanamıyor yani ben mimar sinan a girdiğimde çoğu 25 in üstündeydi :s
hayalden figür çizimlerini fln oturtman lazım ama bence sınava gir çünkü o ortamı görmüş olursun insan çok heyecanlanıyor seneyee sıkıca çalışırsın hergün çizim başarabilirsin yani
zaten kursu falan aradım adamda mümkün değil dedi ben bu sene deneyim ortamı göreyim seneye kadar çalışırım inş..aylık 1200tl istiyo bu ne ya ben nerde hazırlanacağım =[
yok o kadar verme oraları kazık daha makul bir yere git bir de kursa güvenme hani nasılsa beni kazandırırlar diye iş sende bitiyor sürekli çiz elinden düşmesin kalem kesin kazanırsın ama sıkıldım fln deme boşlama 5 sene hazırlanıpta giremeyenler bile var eğer bunu gerçekten istiyorsan bir an önce.
bir de zorunluluk olarak görme severek yap isteyerek
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.