Karakalem çalışmam

Yasemin Ertosun

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
39
Az önce bitmiş bir çalışma, yapım süresi 3 gün. 50*70 canson kağıt üzerine karakalem ve nescafe uygulandı :)

Arkadaşım için hazırlamış olduğum doğum günü hediyesi, yapım aşamasında bir kaç kişiye gösterdim ve ağırlıklı olarak güzel çalışma ama benzememiş dediler. Yarın hediyesini vereceğim birde sizlerin yorumlarını almak istedim.

bu arada çerçeveleme ve paspartu işlemleri de bana aittir.

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
19
Orjinali küçük ama görebildiğim kadarıyla benzemiş. Kim demiş benzememiş diye :) Süper derim, harika derim, mükemmel derim, fevkalade derim başka birşey demem :)

Elinize sağlık.

Yasemin Ertosun

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
39
çok teşekkür ederim bu yorumun gerçekten çok iyi geldi hemen paketi yapmaya başlıyayım bari :)

GÜNEL AYVACI

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
7
Hem çok güzel olmuş, hem de benzemiş. Harika bir doğum günü armağanı olmuş bence. Ellerine sağlık. Şanslı arkadaşının da doğum günü kutlu olsun:)

serdar7561

Üye
Tepki
0
yasemin hanım forumda resminizi göremedim bende doğum günü için ilk defa resmimizi yaptırmak istemiştim.ve barışmak için nişanlımla:(( çünkü beni şaşırt ki hatanı affedeyim demişti biri bana yardım edemez mi.. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx mail adresimdende lulaşabilirsiniz.çok sevinirim..

asruh03

Üye
Tepki
1
süper olmuş ellerine sağlık...benimde şöyle bi imzam olmadı ya.

Yukarı Alt