kardeşler pansiyon web arayüz şablonu

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Tepki
45
üzerinde çalıştığım projenin şuan ki durumu

ist_dizayn

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
0
@Hasan Güner
slm hasan bunu maalesef beğenmedim kusura bakma diğer çalışmalarınzın yanında bu biraz acemice kalmış bence yinede başarılar diliyorum

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Tepki
45
slm hasan bunu maalesef beğenmedim kusura bakma diğer çalışmalarınzın yanında bu biraz acemice kalmış bence yinede başarılar diliyorum
kusura bakmadım efendim
tamamlanmış bir çalışma değil
bu bağlamda size ters gelen şeyleri öğrenebilir miyim
müdahale şansım var daha müşteri de görmedi çalışmayı

ist_dizayn

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
0
çalışmayı biraz daha esnek tutabilirsiniz veya nasıl söylesem diğer çalışmalarınız gibi çekici gelmedi örnek biraz görselliği ön plana almalısınız sanırım

PEA

Diline sahip çık
Tepki
19
Merhabalar..

Kullanmis oldugunuz pansiyon gorseli sol tarafta cok keskin bir sekilde bitmis.. Bu da resmin yarim oldugu izlenimini veriyor.. farkli bir gorsel kullanma saniniz varsa degistirmenizi tavsiye ederim.. ya da sol tarafa biraz fade uygulayarak bu keskinligi yumusatabilirsiniz..

Kolay gelsin..

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
Evet kötü bir çalışma değil fakat bana çok klasik geldi. Şurası olmamış tarzında bir çalışma değil. Ama ilave olarak mesela banner şeklinde çeşitli bölümlerin resimleri yer alabilir tepede. Veya ismin altında. Web olayından pek anlamam o yüzden sadece bir pansiyon müşterisi gözüyle baktım olaya.
Ben tatilimi geçirecek bir pansiyon arasam, sayfayı açar açmaz iç kısımlardan birkaç fotoğraf görmek isterim şahsen.

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Tepki
45
@PEA

@Erkan_Nehir

işte budur...
tam bir beyin fırtınası oluyor
herkese teşekkürler

Fulyam

Üye
Tepki
16
ben beğendim.. sade kullanımı kolay istenilen bilgiler ve resim galerisi var... Sonuçta otel değil sadece küçük bir pansiyon...
şöyle düşündüm ben pansiyona gitsem ,ilk resim galerisine bakarım ...ne kadar temiz olduğuna, vs ... bu bağlamda erkana katılıyorum hasanm

ama tabiki farkı şeyler deneyebilirsin.. biraz daha canlı renler kullanabilirsin.onlar daha güzel olabilir, ama bu çalışmanda pansiyona olmuş...

Yukarı Alt