Karma çizimlerim -1-

Tepki
0

Resim otomatik olarak küçültüldü. Buraya tıklayarak resmi orjinal boyutlarında görüntüleyebilirsiniz. Resmin orjinal boyutu 770x578 büyüklüğü 91KB.

Resim otomatik olarak küçültüldü. Buraya tıklayarak resmi orjinal boyutlarında görüntüleyebilirsiniz. Resmin orjinal boyutu 770x578 büyüklüğü 91KB.

Resim otomatik olarak küçültüldü. Buraya tıklayarak resmi orjinal boyutlarında görüntüleyebilirsiniz. Resmin orjinal boyutu 770x578 büyüklüğü 108KB.

Resim otomatik olarak küçültüldü. Buraya tıklayarak resmi orjinal boyutlarında görüntüleyebilirsiniz. Resmin orjinal boyutu 770x578 büyüklüğü 71KB.

Tepki
31
teşekürler yıldıray bey

kaleminiz baya kuvvetli göz çizimlerinize bayıldım
bence bu işi profesyonel olarak düşünmelisiniz
çizimlerinizin devamını bekleriz

Tepki
4
bayağı bir çalışma eklemişsin. Öncelikle teşekkürler. Benim karakalem becerim yoktur ama çalışmalarını görsel olarak çok iyi buldum. Sanırım yıllardır bu işle uğraş veriyorsunuz.
Emeğine sağlık.

Tepki
100
bayıldım.
yok yok, önce kıskandım sonra bayıldım.
harika bir tarzınız var. kaleminiz çok güçlü.
tabii aklıma ilk olarak hep karakalem mi çalışıyorsunuz diye sormak geldi.
yağlı boya, guaj gibi çalışmalarınız yok mu?

Tepki
0
Önceliklen ilgi ve alakanız için teşekkür ederim arkadaşlar. pc"mde olan cizimlerimin bazılarını ekledim zaman buldukca detaylı bi şekilde ötekilerinide eklerim. evet sadece karakalem deil tabiki. yağlı boya pek çalışmam bunun nedeni biraz dağınık oluşumdandır yani odamın her tarafını boya etmek bana ne kadarda haz verse anneme o aynı hazı vermiyor tabiki :) karakalem resmi ayrıca çok severim karakalem en zorudur ve en kuvvetlisi. ve en iyi şekilde anlaşılmak için karakalem çizmek gerek.duvar resimlerinde kullanıyorum yağlı boyayı . neyse çok konuştum teşekkürler arkadaşlar tekrardanTEŞEKKÜRLER. KISKANMAK İNSANA HAZ VERİR O YAPIYORSA BENDE YAPARIM HİSSİ UYANIR NE GÜZEL... Bİ KARAKALEM ADAYI KAZANDIK OLEY...

Tepki
100
@Yıldıray Yıldırım

bu resimle (foto) ilgili bir açıklamanız olmalı değil mi?

Yukarı Alt