Karma çizimlerim -1-

Ndesign

Üye
Tepki
51
kardeş en alttaki resimi çok şahane çizmişsin şapkalı olanı :d

elin yatkın karakalem e kendini daha da geliştirip çizdiğin resimleri dijital ortamda görselleştirebilirsin hayatta başarılar.

Tepki
7
çok güzel süper hatta özellikle masumiyeti bu kadar güzel anlatılırdı içimizdeki çocukları çıkardın ortaya emeğine ve kalemine sağlık :)

Tepki
0
teşekkürr nu arada o en altda şapkalı olan benim :) yani fotom :) e resmin özelliği anlatımdır arkadaşım bi nevi dışa vuruş... SÖZ UÇAR GİDER RESİM ÇİZDİĞİN YERDE KALIR..

ismail koc

Üye
Tepki
0
hocam çizimlerin çok güzel eline sağlık. bende abant izzet baysal üniversitesi güzel sanatlar bölümünde grafik anasanat okuyorum, resim anasanat arkadaşlarımın içinde bu kadar güzel çizim yapan 1 ya da 2 kişi var valla yeteneğiniz çok iyi. atölyeniz falan varmı, yoksa bence açmalısın ve öğrenci yetiştirmelisin

Tepki
25
Ülkemizin SALVADOR DALİ'sini görmüş gibiyim arkadaşım :) hayal gücünüzü mükemmel yansıtmışsınız yüzeye... karakalem en zor tekniktir bence füzen çalışmalarıda yapabilirsiniz biraz kirli olur ama sizin zevk alarak yapabileceğinizi düşünüyorum ve başka başka teknikleri de kullanmalı ve bu başarınızı sergilemelisiniz (belkide sergilmişsinizdir ama kesinlikle sanat severleri mahrum etmeyiniz) birde yaptığınız çalışmaların mutlaka bir ismi vardır bize bunların isimlerini ve kullandığınız tekniği belirtip ona göre sergilerseniz buradan bakan, bilen yada bilmeyen arkadaşlarımızında bir fikri olur düşüncesindeyim.. çok çok başarılısınız eserlerinizi mutlaka sergileyiniz başarılarınızın daimi olması dileğimdir...düşüncenize ve ellerinize sağlık ii çalışmalar diliyorum

Tepki
0
önceliklen teşekkür ederim yorumlarınıza ismail ve dilek . bi atölyem yok sabit kalmayı sevmiyorum bu yüzden sabit bi yerde çizim yapmak beni sıkıyor. genelde rahat olabileceğim doğa ve dağlarda çizim yapıyorum sakin ve yalnız. bi dönem eğitim verdim geneli özel dersti . yaşadığım şehir itibariyle bazı şeylerden ödün vermek gerekiyor yani kalıplaşmış bi şehirde yaşıyorsan yeniliklerini aktaramıyorsun buda verilen eğitimi sıradan yapıyor e sıradanlık bi eğitimci için çekilmez sıkıcı bi mevzu bu yüzden bıraktım . evet biraz salvodor tarzı çizimlerim farkındayım. aslında pek takip etmeyen biriyim ressamları ama tarz olarak benziyor. karakalemi seçmemin nedenide buydu zaten zor ve sonuçları mükemmel çıkan bi tarz hem anlatım ve uygulama olaakta çok rahat. dilek sen çizimlerimdenyada bi başkası tarzını ve kullanılan malzemelri merak ediyorsa o resme alıntı yapıp bu resmin adı ve malzemelerini ne diye sorabilir. bende aydınlatırım . çizimlerinizi bana yollayın yorumlayayım yada teknik öğretim. İyi günler.. teşekkürler

Sabahattin ÖZLÜ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
3
Bi kaç kere görüp incelemiştim bu konuyu ama yorum yazma fırsatım olmamıstı ... Ellerine sağlık ... Çok güzel çalışmaların var... .. Hayal gucunu iyi kullanıyosun tebrik ederim ...Devamını bekliyoruz.

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
imrendim mükemmel gayet başarılı bir kalem çizim ellerine emeklerine sağlık saygılar birader

Yukarı Alt