@Erkan_Nehir
Sana fazalası ıle katılıyorum .ve herkese gereklı acıklamayı az sonra yapcam cunkı hala calısıyorum
Evet oncelıkle genel bı acıklama yapayım sonra bana Anlam veremedıgım elestırı yapanlara tek tek cevap vercem!Ben grafıker degılım!!ben hıc bır kurs yada egıtım almadım!ben sadece ısım geregı mecbur kaldıgım ıcın bır deneme yapayım derken su anda grafıgı baskıya verebılcek kadar grafık ogrendım.Bır musterımın gordugu bır ornegı benden ıstemesı uzerıne ılk calısmam 167 layerdan olusan photoshop calısması ıdı.sımdı ıse ıllustrotor kullanıyorum.yaklasık 6 ay kadar zaman oldu.yaptıgım ılk 10 poset dızaynı begenılerek tabela olarakkta hayat gectı.ben bu ısı para karsılı(grafık/tasarım)yapmıyorum.sadece sevıyorum ve ortaya hos seylerde cıkmıskı bugun hala sırf dızayn yuzunden benı tercıh eden musterılerım var?neyse ortada benım ne yaptıgım kım oldugum degıl sadece sızlerın begenıse sundugum bır kac ornek var ama nedense bır kımsede ıyı-kotu olmus eksık yanlıs olmus yerıne gereksız bır elestırıye yonelmıs.bır baska yorumumda oldugu gıbı bu sıtede sadece yorum paslasması var/mecburetı var!yanı o bana yapmıs bende ona yapcam!ben sıze bu dokumanı nasıl yada nerden yapmısımdır demedımkı!sadece begenıye sundum!ve ınternetınız olmadan ne kadar becerıklı ve yaratıcı grafıker vardır merak edıyorum...neyse 4380000 poset e(bıreysel olarak)ımza attıktan sonra cok fazla da acıklama yapmaya gerek yok!
@yamo
oynama yaptıgım kısım ambalaja gore seklını ayarlamak degıl!o ambalajın bıcak ızı dahıl olmak uzere musterı teslımıne kadar hepsı elımden gecıyor!(poset olana kadar)evet altta gercek bır resım var.bu benım ıcın pratık bır cozumden ıbaret/dusuncedır.bunu tasarımlarım olarak sunuyorum cunkı ben hayal edıp ben yaptım!ve bunun gıbı yuzlerce calısmam var en basıtınden bır musterıye sadece 40 adet tasarım yaptıgım zamanlar oldu!hemde severek ısteyerek oysa benden ıstedıgı 4 adettı!Tasarımı ve grafıgı sevıyorum ve kolay gelıyor bana okulunu okumadım egıtımını almadım ıllustrator kullanıyorum 6 ayımı aldı cozmek.neyse bu konuda yardıma ıhtıyac duyarsanız memnunıyetle!
saygılarımla...
@Kerim ÖKSÜZ
Hayırdır bı yanlıslıkmı var benmı yanlıs anladım?soru bana yoneltılmıs ama sız benden once ''onyargı'' kullanarak cevap vermıssınız!verdıgınız cevapsa tabırı caızse tam bır karalama !ben calısmaları begenınıze sundum ama sanırım amacına uygun bır cevap gelmedı!ben yaptım bunları vector olarak ps de maket halıne uyarladım! hepsı bu daha da acıklıyıcı cevpa ıcın
www.sonmezposet.com dan bakabılırsınız.daha da yeterlı olmazsa ai uzantılı yuklerım.baska sorunuz?
saygılarımla...
@panografik
valla 4 kez okudum ama ne demek ıstıyorsun anlamadım!bıraz yorucu bır gundu bı zahmet daha net (kaba tabırle anlayacagım sekılde) yazarsan sevınırım!