Kartvizit çalışmam

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
kendim için hazırladığım kartvizit çalışmalarım. Hangisini kullanacağıma henüz karar veremedim.

Tepki
5
ben 4 numarayı begendım :) ama her zaman soyluyorum mail adreslerinde hotmail olması bana cok ıtıcı gelıyor

Erkan Nehir

Uzman Üye
Tepki
53
@Rıfat Özkan
Hotmaili seçmemin sebebi aynı zamanda msn üzerinden birebir görüşme yapma imkanımın olması.
Önerin için de teşekkürler. Benim aklımda da o vardı aslında.

Tepki
5
hocam bende info@rifatozkan.com.tr kullanıyorum aynı zmaanda msn olarak da domains.live.com sunmus oldugu bi hizmet var eger kendıne bir domain alırsan kendıne ait domain adını hotmail.com uzerınden calısdırabılırız gerekenler bir adet domain bir adet de cpanel li hosting geri kalan sadece mx ayarları ondan sonra ıstedıgın gıbı kullanabılırsın kendıne ait mail adresını hotmail uzerınden giriş msn 5 gb alan vs

Erkan Nehir

Uzman Üye
Tepki
53
@Rıfat Özkan
Biliyorum fakat mail adresmin yanında (Mail adresi onaylanmadı) yazısı olması pek hoşuma gitmiyor. Ayrıca hotmail kullanmaktan gayet memnunum. :)

Fulyam

Üye
Tepki
16
ben kırmızı (2) ve siyahlı kırmızı (4) ....güzel olmuş....

Tepki
2
bence o kare içindeki "ressam,grafiker" yazısını kutudan çıkarn sağ köşeye yerleştirin. çerçeveleri olmasın yani. ve arkaplan hangi renk olcaksa o rengin tonuyla birazdaha koyu veya biraz daha açık olsun. kutu orda sırıtmış çünkü.
birde böyle deneyin istrseniz.. kolay gelsin Erkan Bey :) iyi iş çıkarmışsnız..

Yukarı Alt