Kartvizit İsim Problemi

LuisFigo

Üye
Tepki
0
Arkadaşlar öncelikle merhaba,

bir inşaat şirketinde satış müdürü olarak işe başladım ve orta doğu ülkelerinde çeşitli emlak satışları gerçekleştireceğiz Allah'ın izniyle.

Adım Cafer. Lakin Cafer bu ülkelerde Kafer şeklinde okunuyor bu yüzden hoş bir intiba değil.

Jafar ingilizce yazılış şekli, gel gör ki sadece ingilizce şekilde yazmak ne kadar doğru olur işte onu bilmiyorum.

arka taraf farsça olacak bu arada. ön tarafta sizce ne şekilde olmalı. bunun usulü nedir ?

umarım bu akşam cevap veren çıkar, yarına netleşmesi gerekiyor...

Tepki
0
Cafer b. Muhammed: Lakabı es-Sadık olup 12 imamın 6.'ncısıdır. Muhammed b. el-Bakır'ın yerine imamete geçmiştir. Cafer-i Tayyar: Hz. Alinin kardeşi olup, Mute savaşında bayrak tutarken iki elini de kaybederek şehid olmuştur. Bugün Mute civarında kabri bulunmaktadır.

Cafer olarak yaz ortadoğu ülkelerinde Cafer ismini ingilizce telafuz etmek manasız tarihlerinde olan bir isim bu gerekir ise açıklamasını yap senin bıraktığın izlem önemli Kafer ile Kafir arasındaki farkı kendileri bilmeleri gerekli arkadaşım umarım intibahın iyi olur ve başarılı olursun

S

Silinmiş üye 102535

Misafir
@omerkorkmazer

İki kez beğen butonu olsa tıklardım bu açıklamaya :)

danisman

Consultant
Tepki
30
Luis Figo yaz dilersen : )

Arkadaşımızın da belirttiği üzere Cafer bir Müslüman ismidir ve kimseler yadırgamaz ama sanırım sen biraz yadırgıyorsun : )

Yukarı Alt