kartvizitler

cihat..

Üye
Tepki
0
3 tane yaptım ama baskıya nasıl hazır hale gelicek bilmiyorum yeniyim zaten bu işte öğreniyorum sadece yaptım hataları bulma size kaldı yorumlarınızı bekliyorum :)) bunlar önceden başkaları tarafından yapılmış çalışmalar ama ben kendi zevkime göre tasarladım yazı renkleri vs orjinal dir

muge sayar

Üye
Tepki
0
2. deki cihat demirbaşı yuvarlak içine alma
3. deki yazı fontunu değiştir
1. ve 2. de logoyu göremedim

cihat..

Üye
Tepki
0
1. ve 2. sunumu logosuz yapmıştım ben :) yazı fontu kafama takılmıştı zaten en iyisi değiştireyim estetik olması açısından alımıştım yuvarlak içine ama oda değişicek demek ki

muge sayar

Üye
Tepki
0
@cihat..

estetik yapmaya çalışmış olabilirsin ama ben ilk baktığımda kartvizite ilk önce gözüme logonun çarpması lazım yuvarlağın değil :s8:

cihat..

Üye
Tepki
0
Doğru söylüyorsunuz oraya bişeyler düşünmem gerek uğraşıyım biraz üstünde

muge sayar

Üye
Tepki
0
@cihat..

böyle daha iyi olmuş
bol bol yap bunların üstünde durma farklı tasarımlarda yaparsan geliştirebilirsin kendini

cihat..

Üye
Tepki
0
evet hep öyle yapıyorum sürekli inceliyor ve yapılmış tasarımları bide kendim yapıyorum farklı şekiilerde çok saolun önerileriniz için böyle daha iyi dediğiniz gibi :)

Tepki
0
bende yeniiyim kardeş mezun olduk olalı yapmadık mesleği şimdi kafamı vuruyorum zararını çok gördüm ben nasıl grafiker olucam diye düşünüyorum tasarımlarım çok dandik çünkü. eline sağlık

Yukarı Alt