@sedat gül
oncelikle sunu belirtiyim.sizin mantiginiza gore butun afis calismalarinin.sik zarif olmasi gerekirse.ozmn yapilan her calisma ayni mi olmali bu mu sizin anlayisiniz?bu mantiga gore ortaya cikan mukemmel eserlerin hicbirisi olmamis mi oluyo?bence yapilan afis calismalarina bi iice bakin once.herkezin bi tarzi vardir kimse.sizin gibi sik ve zarif yada yalin olmak zorunda diildir.
Bir ikincisi ornek olsun diye bana kendi yaptiginiz calismayi sunuyosunuz bunun mantigi nedir?bi kere konu icerik hersey farkli ben neyini ornek alacam bu calismanin?sunu mu yapmaliydim yani mesela izcilik afisi icin bi orman resmini pembeye boyayip,etrafina bi kac resim koyup sizde bize katilin mi dicektim,?dugun davetiyesi gibi.bu mudur yani?yada sizce ne yapilmaliydi bi solermisiniz?
Bide buraya sonucta biyesler paylasmayak icin,hatta ogrenmek,bilgi edinmek icin insanlar giriyo.eger burda yapici elestiriler yaparsak cok daha iyi olur.nebiliim burayi sole yapabilirdin,surasi olmamis,sunu dene gibi yani bi alternatif fikir ureterek yapilan elestiriler.yoksa bende burda sabaha kadar milleti elestiririm,su olmamis bu bole sole diye.bunu herkez yapabilir.senin bi cozumun bi alternatifin var mi ben ona bakarim.
Sonuc olarak renkler ver zevkler tartisilmaz.yani herkez herseyi begenmeyebilir bu cok normal,buna bisey dedigimde yok zaten
ama siz kalkip.bu afis olmamis al bak ben yaptim bu oldu derseniz.buna ben bencillik hatta kendini ustun gormek derim ki grafik isi yada tasarim adi ustune cok ozgun bisydir.herkez herseyi istedigi gibi tasarlayabilir onemli olan.yaptigin calismayi nekadr ucuk kacik bile olsa karsiya begendirebilmek, bi tarz sahibi oldugunu gosterebilmektir en azindan ben bu sekilde dusunuyorum ve bunada saygi duyulmasi gerekir.bende herkezin gorusune saygi duyarim.umarim aciklayici olmustur saygilar
Arzu hanim benm zaten.dikkar ederseniz yapici elestirilere verdigim tepkiler gayet normal.bende bi arkadasta demisti goz yorucu kalabalik diye.bende dedim evet farkindayim diye.bunda bisey yok zaten.bu bnm secimimdir bole uygun gormus olabilirim.sizde elestirebilirsiniz tabi ki de.ama cikipta yok bu olmamis ben yaptim al sana ornek tarzi.konuyla alakasiz bi sekilde yorumlar yapilirsa buna tepkisiz kalmak mumkun diil.burda kimse kimseden ustun diil saygilar