Kasım ayı Yarışması 2. Test Çizimim (İfşa Ediyorum)

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Merhaba, yarışma bitimine 4 gün kaldı, ben de gizlediğim çalışmaları (Sadece BURADA) birer birer yayınlamaya karar verdim.
Bu çizimim de Kasım ayı yarışması için hazırlamış olduğum 2. deneme çizimimdi, ifşa ediyorum.
Çalışmamızın adı: Nemesis

Çalışma, oyun içerisindeki Wirinom'dan yola çıkılarak hazırlandı. Bu itemim diğer 2 çizim gibi Flame Damage yerine Lighting Damage veriyo, dolayısıyla kılıçta ışık paTLaması mevcut.

Yine her zamanki gibi işe karakalem çizim ile başlıyoruz...
Başlıyoruz başlamasına ama herkes çiziyor şimdi, benimkisi farklı olmalı, fark yaratmalı...
Kılıç tasarımını baştan sona değiştirdim, üzerindeki motifler ise tamamen kafamdan oluşturduğum çizimlerdir, yani bennimm.
(Bunu söyleyeme bayılıyorum, çok BENciLim galiba :p )

Daha sonra programda 2D olarak yeniden çizdik bakalım...

Sonra ise Photoshop'tan birkaç dandik desen aldım, bunları kılıcın farklı bölgelerinde kullandım... Ama niyee?
Haha, üşendim diyee : ) Tabii ki üzerlerine texture geçirdik.

Sonra ise kılıcımızın malzemesine geldi, işte burada desenlerimizi,texturelerimizi giydirdim ve kirletme işlemlerini gerçekleştirdim.
Bu kirli bir kılıç oldu çünkü... Gerçi işleyen demir pas tutmaz ama bizimkisi tutmuş.
Ucları aşınmış, ortaları kararmış bir kılıç işte...

Efektler ve kirletme için kullandığım fırçalar şunlar oldu, tabii ki efektleri fırçalara kendimiz veriyoruz, öyle kuru fırça ile efekt oluşmuyoo :)

Ve uzun,yorucu eylemler nihayetinde çalışmamız finale erişiyo...
Amma yorulduk...

Oyuncumuzun eline verelim itemimizi bakalım, nasıl duruyormuş :)
Vooov.

Peki envanterde nasıl görünüyo?
Hımmmmm...

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Bu çalışma da gayet başarılı olmuş ellerinize sağlık. Kılıcın üzerindeki desenler bir "kılıç" için fazla albenili gibi geldi sanki daha sert desenlerle kılıcın keskinliği daha ön plana çıkacak gibi. Bir de kılıcın tutacak yeri çok ince geldi gözüme. Sanki gerçek bir kılıç olsa sap yerinden kopacakmış izlenimi veriyor...
Açıklamalar ve anlatım için ayrıyetten teşekkürler ...

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Motifler için şunu söyleyebilirim, kılıcın adı Nemesis idi. Nemesis intikam tanrısı, bayanmış bu ablamız. : P
Bu sebeple kılıç pembe efektlerde ve üzerindeki işlemeler ile aslında bir bayanı ilişkilendirdim.

Bu cümleye güldüm valla "Sanki gerçek bir kılıç olsa sap yerinden kopacakmış izlenimi veriyor" beceriksiz ben : )))

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
@Hakan Dağdeviren

Estafurullah böyle bir şey ne söyleyebilir ne de ima edebilirim. Sen de böyle dersen ben kendimi bir yerlerden atıyım o zaman :(...
Açıklama için teşekkür ederim ama bildiğim kadarıyla amazonlar pembe değil siyah sever :) ...

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Yok yahu, ben ciddiydim.
Gerçekten okuyunca güldüm, sonra baktım bahsettiğiniz yere, harbiden sallamışım o kısmı, ehehe.
E ben de orada beceriksizlik ya da tembellik etmişim demek istedim, olur o kadar çaktırmayın : ))

Valla ben amazonların siyah rengi sevdiğini bilmiyordum, şimdi öğrendim hatta pembe-mor rengi beğenmeyecek BAYAN herhalde henüz doğmamıştır bence : P

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Haklı olabilirsin belki ben amazonlarla satanistleri karıştırmışımdır :):):):):):) ...

Yukarı Alt