Merhaba Arkadaşlar,Yeni girdiğim ajansın katalogunu yapma görevi bana verildi. Sade bir şey olsun dediler, bende böyle bir başlangıç yaptım tasarıma, sayfaları iki renkte oluşmakta. Önerilerinizi alabilir miyim?
ellerine sağlık güzel olmuş. Şener Canöz'ünde dediği gibi decupe yapsan araçları daha hoş olur. gri beyaz gradiant olsa. logo da kendini olması gerektiği gibi gösteriri. font tercihini de avantgarde filan yapabilirsin daha şık olur gibi...
Çok sade olmuş dekupe yapman yada arka planları Flulaastırmanı öneriirm
Kırmızı ve siyah biraz boğmuş daha canlı yada renk geçişleriyle desteklemen gerekiyor...
Birde ne kadar zamanını aldı bu pek zaman almışa benzemiyor...
arkadaşım bence senin patronlarının sadelikten istedikleri bu değil bak bu yapılanı tasarım kategorisi içerisine almak bile yanlış bence çünkü sadece resimden ibaret senin yaptığın yerinde olsam patrona bunu göstermezdim bile kafanda yapılan tasarımın sade ve güzel olması için kafanda bir şey oluşturması için nette biraz dolan bence esinlenmek amaçlı ama kopyala yapıştır değil tabiyki yanlış anlama beni benim yaptıklarımda güzel mükemmel demiyorum tabiyki sadece olumsuz eleştiri yapıp yapılanın daha iyisini çıkarman için yardımcı olmaya çalışıyorum, kolay gelsin...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.