Güzel bir çalışma olmamış?
Sayın divana neye göre güzel olmamış?
Beğenmediğiniz noktaları söylerseniz daha açıklayıcı olur, hem sistematik arkadaşımıza da yardımcı olmuş oluruz. Çalışmalarını düzeltme konusunda değil mi?
peki bu soru neden özellikle bana soruluyor "cihan44" arkadaşımızda olmamış diye bir yorum yazmış özellikle neden bana soruyorsunuz.eğer halen neden olmamış diyede soruyorsanız.Resimler katologda oldukça çok fazla bu insanın gözünü yoruyor.2.si "ADRES" kısmı çok büyük olmuş daha küçük olabilirdi.ve Avcılar / İStanbul yazısıda adresin yanında olabilirdi.Ve son olarak Yatak odası,Oturma grubu vs. yazısı yatay değil dikey olup biraz gölge kullanılabilirdi.
bu size özel bişey değil. Herkes "olmamış, güzel değil, beğenmedim " derse üyemize nasıl yardımcı olucaz? Eksi ve artı yanlarını nasıl anlatacağız?
Lütfen kişisel olarak algılamayın..
konu değişmeden önce bende bir görüş bildireyimmi??
izin için tesekkürler )
bencede renkler güzel ama beyaz serit dediğiniz ve genell olaarak mesajlarda görüyorum ki kimsenin anlamadığı o beyazlık pek hoş durmamış bende diğer arkadaşlarla aynı kanaatteyim fakat oraya beyaz değilde farklı bir renk deneseydiniz ozaman daha anlaşılabilir olabilirdi görüşündeyim
yinede emeginize sağlık fikir görüşümü almak istediğiniz için size ayrıca tesekkür ederim (buda biraz espiri olsun diye )
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.