Keşke kelimesini kullanmayı çok önce bıraktım ben. İyi yada kötü ne amaçla olursa olsun hiç bir şekilde kullanmıyorum. Hayatımıza giren tüm insanlar koca koca yaralar bırakıp çıkıp giderler hayatımızdan. Yada kocaman boşluklarla kalırız arkalarından. Zaman dedikleri kavram aslında hiçbirşeyin ilacı değil. İnsan ne yaparsa bu dünyada herşeyi kendi eliyle, her şeyi kendine yapıyor. Bunu şimdiye kadar yaşadığım tecrübelerden edindim. İyi niyetli olmak !.. Her zaman her insana kaybettiren duygu. Her insan yaşadıklarının çizdiği yol üzerinde hayatına yön veriyor. Sonuç belki bazen çok iyi, bazende çok kötü olabiliyor. Herşeyi kafaya takan, herşey için kendini paralayan, yufka yürekli demek istemiyorum ama sanırım başka tabiri yok, böyle biriydim. Şimdi ise kaskatı, umursamaz, gamsız, kimse için tek bir iyi niyet beslemeyen biri olup çıktım. Şuan bu halimi sevmesemde '' Mutluyum''... Anam, babam, kardeşim, kim olursa olsun kimse umrumda değil. Bir tek evladım dışında... Çünkü tek karşılıksız gerçek sevgi O'na ait. Sadece Annesi olduğum için delice seven tek O var. Zor anınızda, yıkıldığınızda, paramparça olup yerlerde kaldınığınızda sizden başka kimse yanınızda olmuyor, olamıyor. O zaman kimse için üzülmek, yada kafaya takıp düşünmek gereksiz. Zamanla bu hale geldim. Şikayetçi değilim. aksine hayatıma girip beni bu hale getiren insanlara sonsuz teşekkürler. Bunlar olmasaydı ben belkide bu güçlü halimi hiç bir zaman göremeyecektim. Art niyetli, sadece kendini düşünen, ve sizi çok başka şeyler için kullanan, samimiyetsiz, gerçek duyguları barındırmayan herkesten ve herşeyden uzağım. Ve gelen gitmek için gider. ( Dost, sevgili, hayatınıza giren herhangi biri.)
Bu dünyada ben olmayı, sadece benim önemli olduğumu, benden öte bir şeyin olmadığını öğrenenlerden biriyim. Bencillikse eğer bu, çok iyi bir bencilim artık. Madem mutluluk bu şekilde oluyor, Mutluluk bize gelmezse, biz ona gidelim...
Başınızı yastığa koyduğunuzda bu şunu dedi, neden böyle yaptı, böyle olmamalıydı, neden ?, keşke şöyle olsaydı demek yerine...
Allah'ım huzurlu, hayırlı ömürler ver bana... Sevdiklerimle, sevenlerimle...